Tuselizya Arkadaşlar merhaba Düşük sebebi ile (7 haftalık) 41 gün önce kürtaj oldum... İlk dört gün kanamam olmadı 4 gün sonrası şiddetli ağrı ile kan pıhtıları düşürdüm öyle böyle derken o zor günleri geride bıraktım fakat 41 gündür hala kesilmeyen ara günlük ped kadar kanamam devam ediyor..bir hafta önceye kadar kahverengiydi ama 7 gündür kırmızı geliyor peçeteye günlük pette kahve gözüküyor anlayamıyorum normal mi...iki gün önce kontrole gittim karından bakıldı birşey yok dedi dr kanımada baktırdım beta 12 çıktı..acaba adet mi oldum ama kanamalar kesilmediği için farketmiyor muyum ?? Lütfen bilgisi olan yazabilir mi kafayı yemek üzereyim artık her tuvalatee girdiğim de çamaşırımda brşey görmekten çok yoruldum uzun oldu kusura bakmayın
Htc70 Tuselizya Korkmayin normal lohusalik gibi dusunun bu durumu. Rahim kendine geliyor ve temizleniyor.
Menis21 Tuselizya bende 2. Kürtajımda yaşadım. Kurtajdan sonra bir kaç kanamam oldu bi 10 gün geçmedi ki tekrar oldu ara kanama olmuş dedi doktorum demekki kurtajdan sonra tam kanama olmamış dedi sonra normale döndü bir daha olmadı
Tuselizya Menis21 uzun sürdüğü için adet mi oldum ondan da emin değilim lekelenmem hiç kesilmedi ..acaba adet miyim diye düşünmemin sebebi kırmızı olması..herhangi bir şey olsa karından ultrasonda gözükür mü acaba
Malatya44 Tuselizya orası hiç belli olmaz canım. Bende imkansız diyordum ama şimdi ikizlerimi bekliyorum 😊💕
Htc70 Tuselizya Benimde kürtajdan sonra en az okadar sürmustu. Doktorunuz ultrasonda bir sey gormediyse sikinti oldugunu dusunmuyorum.
Tuselizya Htc70 peki bir haftadır kırmızı renk te gelmesi adet mi oldum anlamına geliyor sizce ama miktarı az tabii
Htc70 Tuselizya ben adet oldugunuzu dusunmuyorum. Benimde bitti saniyodum tekrar gelmeye basliyordu. Bence pis kan temizleniyor