Burjucan Gundogdu 2. Gebelik benim hamile olduğumu öğrenir öğrenmez istedi doktor bir de 28. Haftada ama ilk gebelikte istenmiyor sanırım
Vildanpasal61 Gundogdu Canım ilk gebeliğimi öğrenmeye gittiğimde doktorum hem benim hem eşimin kan grubunu sormuştu uyuşmazlık var diyip indirekt coombs testini yaptırmıştı 26.haftamda gittim doktorum yine o testi yaptırdı sonuç negatif çıkınca 28.haftada gel iğne vurulacaksın dedi
Sitionline Gundogdu bende Cumartesi vuruldum kan uyuşmazlığı iğnesi ilk gebeliğim.28. Haftada istiyor doktor
Aysnrplt Gundogdu nikahtan önce kan gruplarımıza bakılmıştı. Kese göründüğünde de zaten direk kan grubumu sordu ben negatif eşim pozitif dedi. Rutin tahliller yapıldığında tekrar kan grubuma da baktılar
Gundogdu Benim esimle kan uyusmazligim yok bende yaptircam mi kesin Vildanpasal61 benim eşimle kan uyusmazligim yok benimde yaptırmam gerekiyor mu 25 haftalık hamileyim doktor 5 hafta snra kontrole gel dedi ozaman 31 haftalik olcam
MeryemSemih Bnm kan uyuşmazlığim var ilk oğlumda 28.haftada ve doğumdan sonra 72 saat içinde iğne vuruldum şimdi ikinciye hamileyim test yapıldı ve 28.haftada yine vuruldum doğumdan sonra bebeğin kan grubu na göre yine vurulabilirim ...
Vildanpasal61 Gundogdu o zaman yok canım Anne negatif olunca sıkıntı oluyor boşyere sıkıntı yapma uyuşmazlık yok sizde
Vildanpasal61 Senayerva Canım ilk gittiğimde 8.haftamdaydım o zaman bir sürü tahliller yaptırmıştı doktor içinde bu testte vardı hatta aile hekimimde ki Ebe Hanımda doktorumun o testi yaptırıp yaptırmadığını sormuştu bide 26.haftamda gittim aynı testi yaptı ve 28.haftada gel iğne vurulacaksın dedi
Ezgib Gundogdu gece ay yapildi önümüzdeki ayda yapilcak doktorum belirli aralıklarla yapacağını söyledi ilk gebeligim