Oges > Hem özelde muayenem devam ediyordu hem de devlet hastanesinde. Riskli bir gebeliğim vardı. Kanamalı geçti tüm gebeliğim... Doğumda da yaşanabilecek riskler vardı. Devlet hastanesindeki doktorumu kendime hep daha yakın gördüm. Çünkü çoğu sıkıntıyı birlikte sırtlandık. Normal doğum ihtimalim yoktu. Sezaryen öncesi tetkikler için hastaneye gittim sabahtan. Ertesi gün doğuma girecektim. Fakat ters giden şeyler oldu ve öğle arasında seni doğuma alacağım dedi. Ani oldu benim için... Biraz stres yaptım. Hiç yüzümün kızardığını bilmezdim doğum öncesi kıpkırmızıydım. Ameliyathanede doktorumu görünce öyle bir rahatlama geldi ki... Anestezi uzmanından, ameliyathane ekibine kadar herkes muhteşem insanlardı. Bebeğim doğar doğmaz bi gösterdiler bana. Yarım saat geçmeden odaya alındım. Bebeğim de hemen benimle odaya geldi. Servisteki hemşirelerimden de allah bir değil bin kere razı olsun. Özelde belki bu kadar yakın, sıcak bir ortam göremeyecektim. Bir dahaki doğumumu da aynı hastanede gözü kapalı yaparım.
27. Haftada ciğer geliştiricilerimiz vurulmuştu. Kilosu 2 kg üzerinde olduğundan solunum sıkıntısı da olmadığından kuvözde kalmadı. 48 saat hastanede kaldık sonra eve çıktık.