Yusbur Kızlar bu konu hakkında bilgisi olan var mı az önce haberlerde geçti çalışan çalışmayan her anneye 180 tl süt parası ve 300 tl doğum parası veriliyormuş bunu yaptıran yada ücreti alan var mı acaba
Mervektk Yusbur 300 tl ptt den alınıyo diğerini bilmyrm doğumdan sonra alınıyo arkadaşım yeni doğm yaptı aldı ordan bilyrm
Irmakelizim06 Yusbur aile ve sosyal. politikalara basvuruyosun hastanenin verdiği kağıtla çıkış yaparken rapor. işleri veriyo kağıdı 1 ay sonra yatıyo pttye
Irmakelizim06 Derininannisi çocuk parası o 1. çocuk 300 2. çocuğa 600 şeklinde 180tl emzirme ödeneği süt parası olarak. geçiyo
Yusbur Mervektk bir yere başvuru yapmak falan gerekiyor mu acaba ikisi için şimdi süt parasıda çıkmış
Serenugur İl müdürlügüne basvuru yapmamz lazımmıs bende demin haberlerde izledim ama ne zaman basvurur yapılıyor onu bılmıorm
Yusbur Aylinannesi evet yaa orda gördüm hem çalışan hem çalışmayan annelere 300 tl çocuk 180 süt parası diyordu 🙂
GuelGltkn Yusbur benim bildigim süt parasini ve cocuk parasi aliyosun 300tl dogum parasi dedigin calisan annelere oluyo
Mervektk OzgeDgnp bebek doğduktan sonra babası kimlik başvurusu yapıyomş ordan verdikleri geçici kimlkle aile ve sosyl politikya gidip başvuru yapıyomş pttye yatıyomş sonra para kaç günde yattığnı hatrlamyo
Aylinannesi Yusbur evet kızımın tc sini cıkartmaya gittiğimizde öğrendik biz ama 180 tl süt parasını tvden gördüm bende☺️