hatice333333 Sumeyye4 sagol canim az önce eve geldim sancim biraz geçti ilaclarla doktor sancı olursa hemen gel dedi beklicez artik insallah erken olmaz daha kilosu cok az ya 😔
Selma067 YsmnYsn Ben 35 haftalıkken 2860 gram demişti doktorum bol bol muz kaşar peyniri ye bebeğe kilo yapıyor ben hergün mutlaka yiyorum canım
Misskaynak YsmnYsn bende 35im canö benm bebeğimde 2,500gr doktorum normal dedi 36dan sonra kilo alması artıcak dedi ama tahminimce ğek iri bi benek olmıycak zaten 3200gr civarı olsa yeterli bende 2200gr doğmuşum 🤭
YsmnYsn Misskaynak teşekkür ederim bu hafta olması gereken kiloyu yakaladık. Benm yemediğimden kaynaklıymış 🤦🏽♀️ Et ağırlıklı beslenince baya farketti
YsmnYsn Misskaynak ben de çok severim ams mideme dokunuyo malesef 😕 olsun canınız ne istiyosa yiyin özleriz bugünleri
Sumeyye4 hatice333333 bnde 2 gundur senı dusunuyodm temzlk ypmktn fırsatım olmadı hıc 😊 gecelerı dayak yer gıbı uyuyorm goguslermde cok acımaya basladı. Ayaklarm vucudumu tasıyamıyo artk. 😅😅 sen ne durumdasın
hatice333333 Sumeyye4 dikkat et canim fazla yorma kendini bende valla pek iç acıcı değil 😊 yarın gidip nst çekicem yine doktor salı çarşamba alırız dedi yarın konuşacam 😔 bana kalsa pazartesi alsin çünkü stresten ölecem valla tam 38 oluyo zaten
Sumeyye4 hatice333333 agrılarnmı basladı. Allaha sukur bnm agrım yokda belımle ayaklarm kotu benmde. Bıde gecnlerde burda kombıne sezeryan dıye bısy okudum. Bn kızımda cok zorlanmstan amelıyattn snra. Bu cok rahtös agrı olmuyoms bnde dktoruma soylıcm. Istrsen sende bı konus
Minikkkerkekkinnannesii YsmnYsn 34.hafta 2050 gr. Doktor minik olacak dedi. Senin bebişin kilosu iyi bence
hatice333333 Sumeyye4 evet ya hafif sancılarım var artik olmazsa bende konusayim doktorumla senin kızın kaç yaşında benim oğlum mayıs 10da 6 yaşına girecek
Oguzkagan65 YsmnYsn 33+6 da 2500 dü 35 hafta ile uyumlu dedi bence seninkide çok zayıf değil kafana takma yemene daha özen göster bu aralar daha iyi alacak bebek gelişimini tamamladığı için bundan sonra 200/250 gram alabiliyor her hafta
hatice333333 Sumeyye4 rabbim bagislasin canım burada pazartesi sezeryana aliyo beni sabah 8 buçukta falan korkularım başladı valla 😢