mk123 Arkadaslr bende birsy sormak istiyorum dün kontrolum vardi 19+4 , ölçümleri dikkatimi çekti evde bakınca ultrason fotosuna, fl si 18+3 olark gorunuyo diger ölçümleri ya haftasına göre yada 1 hafta önde, fl sknti yaratır mı bilginiz var mi, netten bakınca down sendrom olablr denilio, eşimin ailesi kısa boylular anne tarafı uzun genetik olablr mi, öğleden sonra dra gdcm tahlil sonucu için soracamda, icim rahat etmedi size sormk istedm
YsmnYsn mk123 benm de orda yazanların hepsi farklı farklı down sendrom riskinin öyle anlaşıldığını hiç duymamıştım. Testte çıkar ama bişey yoktur. Kafanıza takmayın. Güzel geçirin hamileliğinizi 🥰
Annee1 Doktorun zayıf demesi çok yanlış bikere benimde 35inci haftada öyleydi ve dr normal demisti son haftalarda alıyor zaten bebek kiloyu daha zamanın var ceviz muz süt hurma baklagil bunları bol tüketilmesi kilo aldırıyor 🙏
YsmnYsn Annee1 zayıf dese yine iyi çiroz dedi çocuğuma 😡 evet beslenme alışkanlıklarımı değiştirdm biraz. Teşekkür ederim
Sibelikra YsmnYsn bende 37 haftalıgım keşke benimde zayıf olsa yaa 3600 gr normal doğum pozisyonunda bebeğim 40 haftayı bulursa sezaryanla dedi
Burjucan 2500 ü geçen bebek gayet sağlıklıdır sıkıntı yapmayın ben de başlarda çok takıyordum ama her bebek 3.5 doğacak diye birşey yok çevremde birçok arkadaşımın özellikle kızları 2500 civarı doğdu şimdi 3 4 yaşlarındalar hiçbir sıkıntıları yok çıtı pıtı uzun güzel kızlar normal Doğum aralığı 2500~4000 kg zaten
Mhtpbyrk Aycann12 ben 35 +5 ye gittim 2450 kilosu doktor zayıf dedi 38 e kadar böyle devam ederse sezaryen dedi bana 😱😱 gelişiminde bir sıkıntı yok sadece minyon dedi ama neden sezaryen dedi anlamadım 😬😬
gulse Benim bebeğimde 2700 doktor haftasıyla uyumlu dedi .35. Hafta için değerlere bakınca da normal bu doktorlar çok ilginç bazısına normal olan bir başkasına minyon olmuş ilginç
Burcuburcu34 YsmnYsn canım benim 38 haftalık 2750 sıkma canını biraz minyon doğar emzirip kilo aldırsın üzülme
Aycann12 Mhtpbyrk hayır sizin kilosu gayet iyi banada misyonsun Bebek de minyondır dedi 38 haftalığım doktor dedi 35 haftalık görüyorum ama bi sıkıntı yok dedi bizde fazla kilolu isteniyoruz zaten dedi