oldedi 6+3haftalıpım. ayağima ara ara kasılma gibi giriyor ilk haftalarda böyle bi durumla karşılaşan varmı acaba?? genelde hep 25.haftalarda falan olmuş. böyle bi durumla karşılaşan varmı?
Sadecan oldedi 17. Haftadayiz. Bana da ara sıra oluyor. Doktora söylemiştim ilk haftalarda önemli bisey değil bu haftalarda olmaz zaten. Yanlış ters bir hareketin olmuştur dedi. Bir daha da sormadim
Atlarlayasayan oldedi bende oluyor magnezyum ve d vitamin takviyesi verdi doktorum hamilelikten önce de olurdu kramp bende
Esmeda oldedi bende suan 13 haftalik hamileyim temizlik yaptim bugun yine agriyo kramp gbi sol bacagim doktor normal oluyo ddi bnde sormustum .
oldedi Atlarlayasayan sizinde mi ilk haftalarda oluyordu. zaten demir eksikliğim varmış ama ileri haftalarda başlıcaz haplara dedi
Atlarlayasayan oldedi ben de hamileliğim öncesinde de oluyordu canım kansızlık ta var her zaman 🙃3. Aydan sonra mahnexyum da demir de başladım kullanmaya
Dgrm16 Benim sadece gece sabaha karşı sol bacağımda kramp oluyor uykudan uyandırıyor beni..28.haftaya kadar oluyordu