Aysealty Dmlsnmzz ben 20.haftama girmek üzereydim ilk hissettgimde ama doktorm eşinin 23.haftada hissettigini söylemişti.endişe etme cnm 1haftaya hissedersin net olarak bence☺
saAyenurSarkaya Dmlsnmzz allah nasip ederse bir kızım olacak ve tam anlamıyla 24.hafta da hissettim ilk gebelikse eğer geç hissedilmesi normalmiş
Esrelf İlk gebeliğiniz ise geç hissedebilirsiniz, bende öyleydi. Yemekten sonra elinizi karnınıza koyup hissetmeye çalışabilirsiniz. O zaman hareketli oluyor.
Dmlsnmzz ya sadece cok nadır karnım pıt pıt atıyo gıbı onun dısında bısey yok evet ılk gebelıgım arada cok tedırgın oluyorum neden dıye
Mi1007 Dmlsnmzz bnde 22. Haftaydayım iki gündür sağlam vurmaya başladı ama pıt pıt atmalarda devam ediyor en çok portakal limon ve çikolata yiyince hareketleniyor😍
Dmlsnmzz ya umarım bende bıran once hıssederım portakal lımon tuketıyorum sureklı kızım olacak lımon hergun hemen hemen yıyorum
Esrelf Dmlsnmzz ilerleyen haftalarda çok güzel hissetirir korkmayın. Bu haftalarda bebek küçük olduğu için bebek hareketlerini saymak çok önemli değildir. 24. Haftadan sonra saymaya başlarsınız. 😊
Dmlsnmzz Allahım banada nasıp etsın herkes ole soyluyo genelde bende 24. haftamı beklıyorum hayırlısıyla 20 subattada detaylı ultrason var merakla beklemedeyım 🙏