GizemCengiz Merhaba arkadaslar daha once mevlutte dagitilacak yasinler icin post acmistim oncelikle tavsiyeleriniz icin cok tesekkur ederim. Simdide mevlud sekeri yaptiracagim lolly sekerlerden yaptirmayi dusunuyorum. Sekersepeti ve gizemsekercikolataya baktim fakat size de sormak istedim belki daha uyguna bulurum diye. Ya da bu baktigim sayfalara yaptiripta memnun kalan var mi???
efsanee_ GizemCengiz http://www.stilsekerleme.com.tr Bu sayfaya bak istersen canım bn bunlardan düşünüyorum. Kiloluk alıp kendim paketleme yapıcam. Daha uyguna gelir hazır paketlere göre
Seymanurr Stil şekerleme fiyat acısından daha uygun geldi bana oradan renkli akide şekeri sipariş vereceğim bende googledan bakabilirsin
Seymanurr Kiloyla alacağım ben paketleri falan da satılıyor aynı site de öyle daha uygun geldi bana kendim paketleyecegim sadece
Poncikpandaa Ben bugun bebek gormeye gelenler icin seker siparisi verdim gizemsekercikolatadan kaliteli ve guvenilir gozukuyo bakalim nasil cikicak😊
GizemCengiz Poncikpandaa canim bencede kaliteli guvenilirdir ama pahali geldi bana maliyeti dusuk bir sey cunku. Belki poseti alir kendim posetlerim