Glshuyn Nasipse kızımız olcak Zeynep çok asil bi isim ilk Zeynep dedik sevgiliyken de şayet kızımız olursa Zeynep koyarız derdik şimdi Dünya diyorum ben iki isim arasında kaldık. Doğa,Nesve,Güneş,Gece yani Zeynepte çok güzel bi isim benim de amcamın torununun ismi ama sonuçta kimin içine ne yatarsa o olur kişiye özel değil isimler benim çocuğumun isminin aynısını koysalar ben kızmam açıkcası herkes özgür kimse içinde ukte bırakmasın derim 😊🐣
Melikesultan Abcdee 9 yaşındaki kızımın adı mina rüya şuan hamileyim oda kız olucak nasipse zeynep alya olucak oğlum var 7 yaşında oda selçuk kayra
Sdanrr Abcdee 2 aylık kızım 💕 bende çok ama çok kararsızdım. Arada kaldığım isimler şunlardı Hüma; basına konduğu kimseye mutluluk getiren kuş İkra; oku, ilk vahy Duru Deren Veeee bunlardan hiç biri olmadı Doğum yaptım 5 gün geçti aradan en sonunda birden Arven ada dedim 😌 ve 5.gün kimlik çıkardık. İyi ki Arven Ada koymuşum diyorum çok severek sesleniyorum. Arven; mücadeleci savaşçı dost miras tecrübeli
Woerigjjjffjdkfkx Merve526 senin esin yine zeynep diye tutturmuş bnmki aybala diye tuttrdu artık tmm dedim Zeynep aybala olucak😑
1ogrencianne Abcdee kızım olsaydı nevra koyacaktım ama oğlum olacak. Bence eski ve anlamlı bi isim koy. Lina, alya, mila, mina vb isimler artık herkeste var ve yabancıların ismi gibi. Asya, gökçe, defne, berrin gibi isimler de güzel 😊🌸
Kuzeynermin Abcdee akşamvakti, ikindi diye biliyorum arkadasımın kızının adı ve yanılmıyorsam kuranda da geçiyordu yanlış olmasın siz yine de araştırın😇
Gulay77 Abcdee eğer kızım olursa ilay duru koyacağım 🙏🏻🥰 duru adını çok seviyorum ilay da bana uyumlu 😆🙏🏻
Abcdee Gulay77 evet değişik bir isimmiş ben de duru yu çok seviyorum ama eşim sabun markası diye dalga geçiyor😔
Abcdee Kuzeynermin hııı evet görmüştüm canım ama o ismin çok konulmasını önermiyorlar esila ismi anlamı diye eğer yazarsanız Google a daha net açıklama görürsünüz tabi söyleme açısından hoş bi isim 👍🏻