NecatiMerveCingz Uzun zamandır ağrımnolmazdı 3 aylık olduk rehatladık derken yarım saattir bir kasıkta bıçak batması gene başladı korlularımız 12+3 haftalık ken
jrarya NecatiMerveCingz benim 7. Haftamda olmuştu rahim büyüyo korkma demişlerdi şimdi 11 haftalık olduk iki gündür ciddi ciddi ağrıyo yoruldum birqz ondan mı acaba diyorum bende normalse içimizi rahat tutmalı ☺
mervesarp2005 Merhaba . Benim de 12+2 bugün. Dün akşam ağrım oldu ancak geçti. Daha önce doktorum hafif kasik ağrılarının normal olabileceğini söylemişti. Rahim büyüdüğü için.icini rahat tut bence.
NecatiMerveCingz mervesarp2005 çok teşekkürler inş yoktur bişey yoktur zaen düşük için progestan kullanıyorum😞
mervesarp2005 Çok değil ama bı iki dakika arayla oldu.ama hafifti. Çok uzun sürmedi geçti. Gaz sancısı da olabiliyor. Bazen de çok yürüdüğümde oluyor ama dinlence geçiyor.
EnverNeslihanKarademir Benim de kasık agrılarım sürekli oluyor doktora sordum normal dedi ama çok feci bi şekilde agrın olursa hemen gel demişti. Yataklara düşecek kadarsa git hemen doktora canım