SuAte Biraz önce arabayla markete gittim markette 5 dakika dolaştıktan sonra bebek sertleşti ve rahmimde ağrı oldu nefes alamadım eli ayağı çıktı sandım o derece 😂 arkadaşlar bunlar normal mi artık ? Doktoruma da mesaj attım ama illaki yaşayan bikaç kişi vardır diye buraya da sormak istedim 🙍🏼♀️
Ozlembode Bazen bana da öyle oluyor tabi o kadar fazla değil ama biraz yürüsem ya da evde temizlik yapsam sağ kaşığıma Ağrı giriyor o durumlar da dinleniyorum hemen sanki bebek bir yerde toplanıp sertleşiyor gibi bana normal bir şey dediler ayakta kalınca bebek de daha çok tutunma gereği duyduğu için öyle olabilirmiş dinlenince hemen geçiyor zaten
SuAte Ozlembode sertleşmesi oluyodu canım da rahimde hiç baskı hissetmemiştim valla normal Doğum düşünüyodum şimdi bi korku geldi
SuAte derya14 dinlendiğim zaman geçti, şuna iyiyim ama merak ettiğim şu bu hafta böyle bişey normalmi?
SuAte Bulut74 normalde yürüyerek giderdim, hava yağacak gibi olunca arabayla gittim hepi topu 5 6 dk anca durdum ayakta😞
Zehramom SuAte benim çok kasık ağrım var ya dönerken yürürken 😟 çok erken gibi geliyor banada sol kasıgım kitlendi adım atarken zorlanıyorum
Bulut74 SuAte ben sürekli ayaktayım ondan oluyor. Sürekli o agrı var. Evde bi kızım daha var dinlenmek ne mümkün 🤦♀️ Hayırlısıyla bi doğursaydık inşallah 🤗😌🤲
Zehramom SuAte Allah yardımcımız olsun ilk adım atmak otururken çok zor perşembe kontrole gidecem bakalım inş birşey yoktur