Hazaldalilar Mervednr bu modelin fiyatı 1300 tl bi de kiwi Egg deri 6 in 1 travel var o 2.300 görünüm ayrı ama 6 in 1 mükemmel 😍 bilgi almak istiyorm kullanımı falan nasıl
Mervednr Hazaldalilar canım ben joie litetrax 4 var ona da bak istersen oda baya kullanan kişiler memnun wellgro q3 de kraftla çok benziyo ama daha uygun bide prego neon var bunlara bak istersen
Hazaldalilar Mervednr canm bunları kullanan arkadaşlarım var benim bi kaç hastalığım var o yüzden hafif rahat birşey bakıyorum
Hazaldalilar Mervednr bu baktığım modeller küçük ve hafif gözüküyor özellikleri de öyle görünüyor ama kullanan birilerinden fikir almak daha mantıklı
Mervednr Hazaldalilar valla görmeden alma canım. Biz de görüp gezip bi marka belirleyip eğer nette daha uygun bulursam netten almayı planlıyorum. Ama görüp almak mantıklı çünkü biri hafif diyo diğeri değil diyo bende hafif bişeyler bakıyorum
Medusa Bu tarz arabalar için biraz büyük diyorlar. Bir de sepetli olanı düz arabaya çevirince bi arkadaş şey demişti, biraz büyüdüğünde bebeğin ayakları arabadan taşıyor şimdi olsa çift taraflı arabalardan alırdım. Ben casual sonic aldım belim rahatsız olduğundan dolayı, hem baston tarzı hafif bi araba ama bildiğin çift taraflı ayak örtüsü aparatı olan komple üstü kapanan bir araba. Sepeti de var altında, tekerleğinde de süspansiyonu var kaldırım çıkarken basıp yaylanmayı sağlıyor arabada, arkasında tam yatıyor yenidoğanlara uygun. Hem de 860 liraya almıştık indirimden şimdi de hadi olsa olsa 1100 filandır