Rukiye2709 Kızlar 8+4 günlük hamileyim . Karnımın üzerine yattığımda kaşıklarıma doğru sol tarafta pıt pıt diye bir şey attığını hissediyorum . İlk duyduğum zamanlar göbeğim atıyordur ben onu hissediyorum diye düşündüm ama hisseden oluyormuş hatta dün gece karnıma elimi hafifçe bastırdığım da kalp atışı gibi ama sık sık atma hissediyorum . Acaba yaşayan var mı yoksa hissetmek istediğim için benzetiyor olabilir miyim ?
Handeckm Rukiye2709 damar atması canım. 15.haftadan sonra hissetmeye başlarsın o da yine kalp atışı değil..
ozgeya Rukiye2709 kalp atışı değil damar atması oluyor.ben de hissediyordum erken haftalarda,doktorum zaten bebeğin daha karın bölgesinin çok aşağısında olduğunu ve damar attığını ultrasonla göstererek anlatmıştı.
Rukiye2709 Mucizeemm gerçek olmasını çok isterdim ☺️☺️ Galiba kuruntu yapıyorum duymak istediğimi duyuyor olabilirim
Minikkalbimm Karnının üstüne yatmamaya çalış canım alıştır kendini karnın büyüdükçe yatamiyosun zaten 😂
Rukiye2709 Minikkalbimm yaa öyledir diye nasıl sevinmiştim psikolojik galiba :) haklısın şimdiden alıştırmalıyım
Mervednr Rukiye2709 seniin kendi nabzındır canım henüz erken ben 16 haftam bitmek üzere henüz hissetmiyorum