Efsuni 5 haftalik gittiğimde kese var kalp atisi görünmüyor 10 gün sonra gel demişti 7. Haftada gittim duyduk cok şükür ama gec dollenmeye bagli olarak kalp atisi erken duyulmayabilir sıkıntı yapmayın
Eceozdemir18 Efsuni 5+2 de gittim kesyi gordu 6+5 de alttan bakti yolk sac var kalp atimi yok dedi simdi 8+1 oldum gitmeye korkuyorum
Htc_orhn 7.haftanın başında duymuştuk ama doktor 6. Haftamdayken kalbi atıyor şimdi açmayalım sesi boşver dedi bi dahaki gelmene dinleriz demişti
Efsuni Eceozdemir18 size doktorunuz ne zaman kontrole gitmeniz gerektiğini söylemedi mi bence bu hafta gidip görünün doktorunuz içinize sinmiyor ve güvenmiyorsanız başka doktora gidin
Deniizzz Eceozdemir18 7+2 de kalp atımı yoktu çok endişelendik 8 +2 de duyduk mucizenin sesini 😊 endişelenmeyin geç döllenmede olabiliyor
Eceozdemir18 Efsuni soyledi 1 hafta sonra gel gelmisti ama bn beklemek istedim bazilari gec duyulabilio diyor lar bnde 8 olsun gidim dedim ama korkuyorum gitmeye kotu sonuc alirim diye
Efsuni Eceozdemir18 hiç korkmayın allah'ın dediği olur siz hayırlısını isteyin gidin başka hastanede de baktirin içiniz rahat etsin