AsilveAnnesi Evet kizlar uc gundur bu sesi duyuyorum bebegim hareket ederken çıt çıt sesi ilk zaman bana oyle geldi sandim onemsemedim az once yemek yedim otururken hareket etmeye başladı oğlum ve yine aynı ses çıt çıt. 😁 internete baktim hemen nedir diye gercekten doğruymuş duydugum ses bebegin eklem sesiymis bir yaşıma daha girdim varmi bu durumu yasayan ?
AsilveAnnesi BaharSefvan 31 haftalik canim bak dikkat et sessiz ortamda hareket etmeye baslayinca parmak kutletir gibi resmen çıt çıt yapiyor ya 😁
Ozderr Evet duydum ama benim garibime giden ses tekme attıgında güm diye sesler geliyor birinin kalp atışını dinlediğinde olusan ses gibi cok degişik beni yerimden hoplatıyor 😂
AsilveAnnesi Ozderr erkek bebekler biraz fena canım ya benim sıpa da öyle sert ve saglam vuruyorlar 😁😁
Ozderr AsilveAnnesi hiç söyleme valla gerçekten öyle 😂 tekmeler sağlam geçen de gıdıklıyordu beni dışardan kahkaha atıyorum napıyolar içerde anlamıyorum 😂😂
AsilveAnnesi Ozderr hahahaha onu biliyorum cok hosuma gidiyor benim de 😊 benim arkadasimin kız onun ki balık gibi daha agir hareketli benim ki daha sert ve tekme on planda bende ordan biliyorum 😁
Zeyneppp34 Bende duyuyordum ama inanamıyordum eşime demiştim tuhafına gitti pek inanamadı 😀 Bi gün onla otururken o da şahit oldu çıt diye bu kontrolde artık sorucaktım doktora sizin yazınızı gördüm 🤗 hiç aklıma netten bakmak gelmemişti geçen seni bir ameliyat geçirdim her duyduğumda onla mı alakalı acaba diye düşünüyordum 😂😂
AsilveAnnesi Zeyneppp34 yok canım uc gündür bana da geliyordu bana oyle geliyor psikolojik diye dusunmustum bugun yine gelince o ses meğer şapşiklerin eklem sesiymis 😁