Elikkk Kızlar eşinde spermde veya idrar yolunda enfeksiyon sorunu olan oldumu esimin bir sıkıntısı yok ama bende sürekli tekrarlayan enfeksiyon ve mantar sorunu var özellikle ilaç kullandıktan sonra geçiyor ama eşimle birlikte olunca tekrarlıyor akintim ve kaşıntım bende esimdede bir mikrop olduğunu ben tedavi olsamda yeniden tekrarladığını düşünüyorum onunda bi şikayeti yok yok bende bisi diyor napiyim bilmiyorum hangi bölüme gitmek gerekir
Merveee277 Elikkk erkeklerde enfeksiyon kendini belli etmiyormuş. Bir kadın doğum uzmanı enfeksiyonu olanların çift olarak gidip tedavi olmasını söylemişti yoksa sizin durumunuz gibi sürekli tekrarlar demişti. Eşinizde bir tahlil yaptırsın bence
Habibee Elikkk bendede enfeksiyon var eşime geçti ikimizde ilaç kullanıyoruz benimkisi geçiyor tekrarlıyor doktorum gebeyken mantar enfeksiyonunu geçirmek çok zor dedi kuru tutmaya çalış oranı dedi
Lothbrok Spermde enfeksiyon duymamıştım ama bebek düşünmüyorsanız prezervatifle korunun yoksa da ikiniz duş aldıktan sonra ilişkiye girin bence
Elikkk Merveee277 aynen öyle bir durum sezdim bende en yakın zamanda tahlil yaptiricam çünkü yan etkisi yok onda
Merveee277 Elikkk aynı zamanda tedavi olursanız sorun ortadan kalkar inşallah ☺️ Bende enfeksiyonla uğraşıyorum son zamanlarımda yapıştı bırakmıyo
DemetDigesu Elikkk canım esının tedavı olması gerekıyor buyuk ıhtımal mantar var onda ıstedıgın kadar ılac kullan yıne bulasır kısır dongu yanı
Elikkk Habibee ay valla hamileligimden beri bu kisir döngü sürüyor artık mecbur eşimi doktora götürcem keşke daha önce aklıma gelseydi mahvoldum 7 aydır 3 kez ilaç kullandim
Elikkk En son 10 gün ilişkiye ara verdik ilaçta kullandım baktım geçti hem akıntı hem kaşıntı birlikte olmamızla gene başladı malesefki öyle fark ettim onada bulaştığını eşim garip bir insan biraz doktora götürebilirim insallah