minikkurabiyem2019 Aspenya44 14+3 olduk ☺️ Kız gostermez dıyorlar ama bizimki resmen bacaklarını acmıs bende o an dr sordum dedim cinsiyette bekirti varmı dıye cok büyük olasılık kıza benzıyr dedi ama bakalım 😉hayırlısı olsun saglıklı sıhatlı olsun
minikkurabiyem2019 Aspenya44 16 da daha net bişi soyler insallah hayırlısı olsun tek saglıkları sıhatlarrı yerinde olsun kız erkek farketmez can parcamız hepsıde 🥰
Lamelif Zarina87 benim oğlum oldu 9 ay boyunca kızım olacağını hissettim hatta alışverişe gidince hep pembelere yöneliyordum istemsizce ama sonuç oğlum oldu 😁
Bilgeferhat Zarina87 eşimin kuzenin de 6. Ay dolana kadar kız kız dendi 7. Ayda kontrole gittiğinde erkek demişler oğlu oldu 😄
Rabia2019 Aspenya44 gittim canım başka doktora gittim çıkıntı var erkek sanki sesi ama alılveriş yapmak yok ben kesin erkek diyene kadar sesi 1 ay sonra detaylıya giricem
Aspenya44 Rabia2019 ohooo bu doktorlar çıldırmış😂😂 2 kızım var 14. Haftada kız dedi kesin bitti. Bu nedir yaw. Hayırlı olsun canım ama seninki erkek yani belli
filizefsa Zarina87 ahahah bende heep kızım diyordum ama oğlum olcak son dakka bi ters köşe olup o mavilerin içine bi kız gelirmi bilemem
Aspenya44 filizefsa size kaçıncı haftada kız dediler. Böyle değişimler duyunca çok heycanlanıyorum yaa acaba benimkide değişir mi😇🤷♀️
Rabia2019 Aspenya44 bence de belli ama gerçekten çok inatçı hiç net göstermiyor canım yaa 🙄 hep ucundan kıyından 😂
filizefsa Aspenya44 hep kız hissettik ama erkek son dakka mavilerin arasına bi kız gelirmi diye aklıma geliyo bazen