Eccess Selam kızlar 24. Haftada bebişlerin kilosu neydi bizim bgn kontrolümüz vardı 600 gr dedi normal dedi ama bana az geldi sizin nasıl ?
Merveyazici Eccess benim 725 gr dı ama olması gerektiğinden fazla demişti senin ki normaldir ☺️ o halde dert etme
Eccess Merveyazici böyle 700 800 leri görünce az geldi gözüme 😂maşallah saglıkla gelsin extradan ne yiyorsunuz ☺️
Bebegiiim Ben daha 20+2 haftaligim canm bende haftasonu muayene oldum doktorum gayet iyi haftasina göre dedi 369 gr cikti benimkide. Bakalim 24 olunca kac olucak ama iyidir bence seninkide doktor iyi dediyse
Eccess ecedrsvm benimkide 600 gr ama normal dedi haftasına göre demkki 50 gr bile farkediyor bu haftalarda
Selvidaglar ecedrsvm canım 22. Haftamda 600 gramdı hiç böyle bişey soylemedi doktor, şaşırdım doğrusu
Kbradmrdg Eccess evet canım önden önden gidiyoruz 🥰 hep o kilo alsın diye yiyorum ama onun kadar bende alıyorum 😁🙈
Bebegiiim Kbradmrdg Bizede söyle bakalim ne yiyelim 😄 Ben kaşar muz ve kuruyemisin kilo aldirdigini duymustum bebislere ne kadar dogru bilemiyorum
Kbradmrdg Bebegiiim muz bal ceviz ben süt içemediğim için doktorum kefir dedi hergün mutlaka yumurta meyve yiyorum ara öğünlerde bazen sebze bazen et ama etle aram çok yok kaşar peyniri bir de ☺️
Bebegiiim Kbradmrdg Hemen cocugum icin harekete geciyorum ve bunlari yemeye basliyorum 😄 Tombis olsun istiyorm ben o yüzden baya bi ilgilencem bunlarla
Eccess Kbradmrdg bende bol bol yiyorum muz ceviz meyve ama bu kdr oldu tombiş olmıcak sanırım benim kız ☺️
Kbradmrdg Bebegiiim bence de canım sağlıklı olsun en başı herşeyin ama azıcık da tombik olsunlar dimi popişlerini ısıralım 🥰😁