gzdbgdyckl Hemsire5765 bende19. Haftada panik yapmaya başlamıştım niye hissetmiyorum bebeğime bişey mi oldu diye ağladığım oldu çok şükür 20.haftamda hissettim. Şimdi 25.haftamdayım bu seferde hiç durmuyor 🙂 panik yapma canım ilk gebeliklerde biraz geç hissedebiliyor 22.hafta sonuna kadar normal diyor doktorlar.
Sibelgrsy Canım 22 haftayı gecmistim çünkü heycanlaniyo bekliyorsun nie hissetmiyorum die araştırdım 22 haftalıkken ilk gebelik de hissediliyor die okudum bnmde öğle oldu merak etme edicektir
Askmeleyi 24 haftaligim simdi net hiss ediyorim 22den sonra hiss etmeye basladim once anliyamiyodum hareketini
Uscan Ben ilk 17de hissettim dışardanda 20den sonra her elini karnıma koyan hissetti 20de babasına ilk tekmelerini atmaya başlamıştı☺☺
Mi1007 Hemsire5765 doktora sorun bakalım ne diyecek ama diceği şey 20. Haftadan sonra hissedersin der ben 18 de bariz hissediodum doktor bağırsak hareketleri demişti😂
Eliftotree Hemsire5765 16+3 canım 20.haftadan sonra daha sert hissetmeye başladım şu anda 25+5olduk oğluşumla hiç yerinde durmuyor 💙