Meloossss Geçmiş adet tarihim 12 Mart 26 günde adet döngüm Bu ay 7-8-9 adet olmalıyım diye düşünüyordum ama 15 i ve adet olmadım 🥺 Bugün acilde kan tahlili yaptırdım gebelik için fakat negatif çıktı 🤯 Kasıklarımda biraz üstünde iki haftadır ağrı hissediyorum sanki bir yumru var gibi ve belim omurgam boynuma kadar ağrıdan akşam üstüne doğru duramıyorum artık 😢 Dün akşam eczaneden gebelik testi alıp bu sabah onu da yapmıştım oda tek çizgi 😏 Sizce hamile olma ihtimali yine de var mı kızlar 😮
Rknvlkn Meloossss bahardan dolayı bu aralar arkadaşlarım falan herkes gecikmiş canım olsa şimdiye kadar çıkardı ama düşük değerli olurdu geç döllenme olsaydı bile ama yine de olmazsan testi tekrar et kan ver
elisscicek Meloossss Bence biraz beklemelisin 🤗 benim de adetimden 8 gün geçmişti önce idrar testi yaptım negatif çıktı polikistik var bende ondan diye düşündüm hatta tarlusal bile kullandım adet olmak için 21 gün geçti hala hasta olmadım bu sefer her iki testi de yaptırdım pozitifti 🥰 geç döllenme olmuş aynı belirtileri bende yaşadım kasık ağrısı bel ağrısı hepsi vardı sakın benim yaptığım hatayı yapmayın 🤗 allah gönlünüze göre versin 🙏🏻
Hafsamm elisscicek benim 2 ay geçti hala adet olmadım adet söktürücü kullandım Cuma bitti artık gelse de rahatlasam:(
Meloossss elisscicek yaaa ☺️ Bende acaba diyorum olabilir mi benim gibi böyle yaşayan doktora gitmedim zaten ulturasonda gözükmez diye düşürüyorum kan tahlilinde çıkmadığı için 🥺
elisscicek Hafsamm Bir doktora başvurdunuz mu peki ? Ya da siz de de polikistik tarzı bir rahatsızlık mı var ? 2 ay uzun bir süre çünkü benim de 3 ay gelmediği zamanlar olurdu ama dediğim gibi benim hastalığımdan dolayıydı...çok üzücü ve sinir bozucu bir durum değil mi hem gebe değilsin hem adet olamıyorsun 🥺 rabbim isteyen herkese versin 🙏🏻
Hafsamm elisscicek Yok canım bende polikistik over normal de 30-35 arası olurdum adet ama rahim filmi çekildim hala adet olmadım 🤷🏻♀️Gittim herşey normal dedi. Adet söktürücü kullandım kaç güne getiriyor bu ilaç adeti İlk defa adet söktürücü kullandım 🥺
elisscicek Hafsamm Allah allahhh normalde tarlusal 2 3 gün sonra getirir yani beni öyle yapıyordu ama bu vücuda da bağlı bi durum canım inşallah güzel haberlerini alırız 🙏🏻
Yagmursvg Benimde 10 gun gecmisti adetlerim genelde duzenszdr test yaptim cikmamsti ama sag kasik agrsi gece sk idrara cikma ve inanilmz gogus hassasyti vardi ilac faln hic kullnmadm en sn yine test aldim cikmadi 2 saat snra cok hafif ince bi czgi gorunuyordu ama inanmadm bn snra doktora gttim doktr alttan muane etti nokta kdr birsey grdu ya kist yada gebelik ddi kan testim iki cikmsti iki gun snra 19 a yukseldi gec dollnmeymis suan 35 haftaligim onun icin doktora gdin bnce ilk
Meloossss Yagmursvg doktora gidip ulturasonda çıkar mı çok kararsız kaldım 😕 hep tarihinde olurdum da bir hafta geçti tedirgin oldum kan testi idrar testi bugün yaptırdım negatif olunca doktora gitmek istemedim ağrıdan zaten zor duruyorum ☹️
elisscicek Meloossss Onlardan biri benim işte :) bence biraz bekle test için erken olabilir ama bir de doktora mutlaka görün
Yagmursvg Benim alttan muanede grmustu doktorun tecrubesine bagli biraz icinizden geceni yapin bence en iyisini sz bil8rsnz