25agustos 5 nisan da sipariş verdim 10 gün oldu hala kargoya verilmedi. Burdan alışveriş yapan var mı??
Sengulkrgz Urunlerini de begenmemistim farkli bir sayfada ayni urun 24 iken o sayfada 34 du o yuzden de biraz kandirildigimizi dusundum bir sey almadim
Sengulkrgz 25agustos binbirbebek canim...Digeri en ucuz bebek marketi...Ben binbirbebekten 3 6 ay arasi alacagim simdi mallari gayet guzel ve arada guzel seyler outlete giriyor oneririm
Nazoliii Ben yapmistim canim 3 tane ürün aldım ve hic sorun yaşamadım gelen ürünlerde çok güzeldi 🙈 sizde neden öyle oldu bilemedim mesaj vs görüşmediniz mi 🤗
25agustos Nazoliii bir haftadıe yazıyorum canım yok üretim de sorun var stoklarda karışıklık olmuş bilmem ne.
Nazoliii 25agustos foroğraf hic paylasmadim burdan ya bilmiyorum 🙈 ama instagramdan mesaj atarsan yardimci olurum 🤔
25agustos Cburc Allah allah ya ne sipariş verdiniz fotoğraf var mı. Ben kapıda ödeme seçtim ondan mı sallıyorlar tam tersi olması lazım aslında ama acaba gerçekten üretim sorunu mu var anlamadım
Cburc 25agustos tulum patik kundak Bayaa Bi sipariş verdim kartla ödedim hatta şaşırdım hemen gelmesine Bi paylaşımda sizin cevabınızda görüp alışveriş yaptım hatta
25agustos Nazoliii olur adın ne canım. Google da resim yükle yazarsan hızlı resim çıkıyor o siteye yükleyip urlsini kopyalayıp buraya yapıştırıyorsun 😊
Cburc Annesininherşeyi diye bir site var cok güzel ve hediye de yolluyorlar isterseniz ordan bakın ❤️