ozge_yasin_budak Arzumurkmez Bülent çakmak canım bende Maltepe ersoy hastanesine gidiyorum ve Bülent bey sadece çarşamba günleri Maltepe geliyor ben gidiyorum gayet memnunum
Nnazli1996 Arzumurkmez kurtköy esra hanima gitme benim arkdaşım gtti yanliş iğne dozu vermiş arkadaşının yalancısıyım ben gitmedim o doktoru bilmiyorum mine fusun gttim ben onunda ilgisinden memenun kalmadim ben adatip git derim iyi diye duydum
Nnazli1996 Arzumurkmez ilgili bilgili güleryüzlü doktor istyosan benim gittiğin doktara git derim uzak biraz ama gidebiliyorsan memnun kalırsın belki central hospital başak sel
Arzumurkmez Serenulkaya Esra hanımın methini duydum. Ben 21 haftalığım gittiğim doktor aslında Bilgili biri ama ben biraz daha ilgilensin daha samimi biri olsun istiyorum
ozge_yasin_budak Arzumurkmez kurtköy ersoy hastanesin de zaten canım sadece çarşamba günleri Maltepe ye geliyor
Arzumurkmez Nnazli1996 adatıpa gidiyorum hastene genel olarak güzel aslında doktorda iyi ama işte çok beklediğim gibi ilgili değil. Kontrola Gittiğimde iyi sonra bişey sorduğumda cevap vermediği oluyor
Nnazli1996 Arzumurkmez Doğrudur baska hastaneye gitmeyi düşünürsen git derim benim doktorum cok iligli yani
Semrasem Arzumurkmez hangi doktor canım bende adatıpa gidiyorum randevulu gittiğim halde bekliyoruz her seferinde ve umduğundan kısa sürüyor bence
Ezgi1989 Arzumurkmez cnm nurdan hanımın özeline git o ersoy ve saygıyla çalışıyor tahlillerini dışarda yaptr ben öle yapıyorm orda ki doktorlara biri iyi diosa digeri kötü diyor