Zeynepzeze Bebek bu haftalar da hangi pozisyonda olur ki acaba? Haftalarımız aynı olup böyle bir şey yaşayan var mı?
Mom72626 Zeynepzeze canım o göğüs altında Benim batma hatta acıma diyim etim acıyordu resmen doktorum ayakları midene doğru demişti ondan ağrır demiştİ. Çok çektim o ağrıyı elimle ovdum, dik oturdum zaman zaman geçti sonra yine başlamıştı ama şu sıralar çok şükür yok 20 ye gireceğim.
Zeynepzeze Mom72626 Evet tam ağrı da diyemiyorum. Ama acıyor. Doğrudur o zaman ayakları demek ki ya gülesim geldi kuzum büyüyor da bana rahatsızlık veriyor öyle mi ☺️☺️
Mom72626 Zeynepzeze sen doktoruna gittiğine bir danış canım bana öyle söyledimişti mideye baskı yapıyor dedi. Ama o kadar tuhaf bir Ağrı ve acı ki tarifi bile zor 😂 doktor miden mi yanıyor diye sordu hayır hocam hani kolunuz kapıya sıkışırda canınız acır ya aynen öyle etim acıyor demiştim 😂
Zeynepzeze Mom72626 Birde 3 gündür mide şikayetlerim de arttı sanırım artık baskı oluyor. Dediğiniz gibi dokundum baya sertlik var orada. Acı da çeksen, mutlu ediyor varlığı, gelişmesi değil mi annelik ne muhteşem bir duygu.. Siz ne kadarlık oldunuz 😊
Mom72626 Zeynepzeze kesinlikle tekmesini hissettiğim an bile çok çok mutlu oluyorum. Ben 19+4 üm canım