Aysemlg Kızlar ikizlerimin ikisindede bugun ikili teste girdik. İkisindede nazal kemik mevcut değildir diyor. Doktorum yok olumlu bişey söyleyen olmadı bilgisi olan varmı
ozgeya Aysemlg Sizi üzmek istemem ama nazal kemik olmaması down sendromu ihtimalini gösterir.ama en doğru cevabı size doktorunuz verir.İkili testte nazal kemik görülmeyip ya da küçük ölçülüp ayrıntılı ultrason zamanı normal sorunsuz görünme de çok sık oluyor.içinizi bozmayın,hiçbir test %100 garantili olarak yapılamıyor.
Deletedmom0041 Aysemlg Nazal kemik burun kemiğini ifade ediyor. Down sendromu risk ölçümü için ense kalınlığı ve burun kemiğine bakılır. Sanırım test sonucunuz riskli çıkmış ben öyle anladım. Kendi doktorunuzla görüşün bence başka doktorlardan da fikir alın. Bu testler ihtimal hesaplıyor inşallah bebekleriniz sağlıkla gelir dünyaya.
Aysemlg Yasemincifci sıra bitmiş öğleden sonrayı bekliyom kadın doğum hastanesi ve sıra yok şans yokkı bende
Hafsamm Aysemlg Canım dediğini bilmiyorum ama sana İnstagtam dan iki doktor ismi söyliyim onlara sor ikisi de çok iyi dr sorulara cevap veriyorlar. Doç. Dr. Çağrı Gülümser’e Ve doç. dr. Gökalp Öner’e sor canım inşallah aydınlatırlar seni 🌸
Lothbrok İkisinde de mi öyle yazıyor ama üzülmeyin doktorunuz en doğru bilgiyi verir, ikizlerde ölçüm yapmak daha zor diye biliyorum
Crnasm2611- Aysemlg 2 yıl önce yazmışsınız ama sonuç ne oldu bebekleriniz sağlıklı mı banada burun kemiği küçükğü dendi endişeliyim
AliMert Crnasm2611- merhaba ben de aynı şeyi yaşıyorum ayrıntılı da 3,8 çıktı ama doktorum kendi odasında hiç yok dedi burun kemiğini. Allahım sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲