Oguzkagan65 Kızlar 32 dem sonra bebekler haftalık kaç gram alır ? Ben 32 de doktora gittim 2220 gram bebeğim doktorum böyle giderse sezaryen olursun bebek iri diyor sizce bebek 40 haftaya kadar daha ne kadar alır ? Ben kafamda hesap yapıyorum en fazla 3900 olacakmış gibi geliyor .
Yasemincifci Oguzkagan65 ulturason bazen doğruyu göstermiyor canım 300-500 gr fark ediyor ya aşağıda oluyor kilosu yada fazla bilmyrm kaç gr alıyorlar bende perşembe günü gideceğim doktora 32+5 te
dml33 Oguzkagan65 32de 2050 benim 4 gun onden gidiyo dedi 34de 2600 olmus demekki 32den somra daha hizli kilo aliyo
Zeymomm Oguzkagan65 29 haftalikken kaçtı csnim kilosu bizimde 1 hafta ilerde karin bölgesi de 10 gün ilerde
hunilimom Oguzkagan65 31 de 2 kiloydu bebeğim şimdi 33 olduk şimdi kaç kilo bilmiyorum ama bana da sanki iri bir bebek olucak gibi hissediyorum çevremdekiler doğuma 3 buçuk 4 olur zor dogurursun diyorlar doktorum da kilosu için iyi demişti
Oguzkagan65 Yasemincifci gidince ne kadar olduğunu yazar mısın ? Ya ben normalden çok korkuyordum kendimi psikolojik olarak tam normale alıştırmışken şimdi sezeryan deyince bi korku düştü içime
Oguzkagan65 Ssuuddee aynıyız 😊 ya ben bebeğim tabi ki kilolu doğsun isterim ama Sezaryen deyince bi korktum bu arada kaç kilo aldın ben 15 kilo almışım an itibariyle
Ssuuddee Oguzkagan65 10 kilo aldım canım bende birde erken Doğum riskim vardı benim aslında bebeğimin kilo alması işime geldi her an doğarsa diye
dml33 Naz2li1 esimde.diyo.sn korkuyosn dogurmaktn tabi korkarm dedim kolay mi yani 😄😄ilk basta girmem doguma diyodu simdi girerim korkma diyo