Aselmoms Hamile kalmadan once zayıf olup hamilelikte epeyce kilo alan var mi bnm 6 ayım bitecek bi hayli almışım ekmegi böreği nasil azalticam 😅😅 aslinda herkes cok almadin diyo dışardan bakinca ama 53 kiloydum önceden insanlar normal görüyor simdi 😅😅
Pnrvlkn Aselmoms 50 kilo ile hamile kaldım hamilelik bana 4 ay yaramadı 49 kiloya düştüm şimdi 25+6 yım 59dedi hemşire ama pardesü kıyafet felan 57yim
Yasemincifci Aselmoms ben 59 la gebe kaldım boyuma göre zayf biriydim şimdi 69 kilo aldım bi göbeğim var başka birşey yok😂
Dilekcelik Aselmoms canım benim kuzenimde zayıf 54 civarıyla hamile kaldı 9 ayda 30 kilo aldı doktorlar çok kızdı ama çare yoktu kendine hakim olamıyordu ama doğumdan sonra bol bol emzirdi şu 5 kilo falan kaldı diyor bu arada yeğenim 8 ay oldu dogli
Aselmoms Pnrvlkn Pnrvlkn Irmakdkm Yasemincifci Bir zararı var mi kilonun ya valla sadece görüntü icin olsa umrumda olmaz da bebeğim icin endiseleniyorum
Eddakaya 70 küsürle gebe kaldım şu anda 81 geliyrm ama ellerim ayaklarım yüzüm cok şişti ödem mi ilaçlar mı bilemedim. İlaçlar etki yapar mı bilgisi olan
Eddakaya Yasemincifci hamur işi yapmam ben dolayısıyla pek yemem binde bir misafirliğe denk gelecekte yiycem tuzu da yemeklerde ne kadar varsa ekstra tuz yok ama belki yemekte ki bile fazla geliyordur
Pnrvlkn Aselmoms çok kilo normal doğumu zorluyor kaşar peyniri ve muz çok kilo yapıyor onları yememeye dikkat et bende normal dedi doktor kilosu tarama testinde yani 14 martta 403gr dı