Burculim Merhaba kızlar 9+1olduk bugun ama dünden beri sanki tüm belirtilerim kesildi cok mide bulantısı zatwn yoktu ama bugun hiç olmadı mesela neden olabilir
Pnrvlkn Burculim canım herkesin hamilelik süreci aynı değil annem doğuma kadar istifra ediyor yemiyor içmiyor evinde birşey dışarda da yese evde istifra ediyordu ben de 16.haftaya kadar öyleydim çok şükür artık yok kimiside hiç çekmez
2cocukannesiiii Abla ben 15+1 im ama benim hiç mide bulantısı olmadı bende de hamilelik belirtileri olmadı herkeste olmak zorunda olan şeyler değil endişelenme🤗
Momma 33 haftalığım hiçbir belirtim olmadı 🤷🏽♀️ Karnım çıkana kadar ne biçim hamilesin diyorlardı, keyfini çıkarın üzülmeyin 🤗
Pnrvlkn Burculim normaldir canım endişelenme artık hamileliğin tadına bak bebeğini düşün mutlu huzurlu ol zaten bulantı çok kötü rabbim o günleri yaşayanların yardımcısı olsun ve tez kurtulsunlar
Pinkk30 9. Haftamda ayni postu bnde acmistim hatta baska bi arkadasta oyle soylemisti sanirim bu haftalarda vucut gebelige yavas yavas alismaya basliyor bende cok panik yapmstim aglamstm sonra minigimi görünce rahtladm korkulcak bsey yok gebelige alisiyor vucudun artk
Esra3890 Bende 24 haftalık oldum çok şükür şimdiye kadar hiç bulantım falan olmadı sizin haftalarda bende çok korkmuştum nettende okudum belirtiler gerileyince kalp durur bilmem ne dıye doktora gittim hemen bebeğim gayet iyiydi şanslısın demekki rahat bi hamilelik geçireceksin demişti doktorum :) şimdiye kadar öyle oldu korkma hiç Allahın izniyle bişey olmaz sende benim gibi şanslılardansın demekki halada biraz göbegim çıkmasa hamile gibi hissetmiyorum her işimi yapıyorum koşturuyorum aklıma geliyo hamileyim ben aman boşver diyip bırakıp bütün işi uzanıyorum
Burculim Esra3890. İnşallah bende kontrolde bebeğimi sağlıklı görürüm rabbim seninde sağlıkla kucagına almahı nasip etsin 🙏
Pinkk30 Burculim dualarm sizle kendinide bebiside strese sokma allahn izniyle goruceksin hicbsey olmucak