Kubrakocerrrr Merhaba Kızlar geçenlerde bi post açmıştım klomen e başlıyorum diye 5 gün kullandıktan sonra kontrole gittim ama hiç bi yumurta gelişmemiş. Doktor diğer ay Femara ya başlıcam dedi aranızda bu ilacı kullanıp etkisini gören var mı?
Havvaadem Kubrakocerrrr bende 14 ay ustune ikizlerime hamile kaldim,iki kez klomen kullandim ama olmadi rabbim nasip etmedi,femara kullandigim ay ogrendim hamile oldugumu,rabbim insallah isteyen herkese nasip eder.
Havvaadem Kubrakocerrrr bende 14 ay ustune ikizlerime hamile kaldim,iki kez klomen kullandim ama olmadi rabbim nasip etmedi,femara kullandigim ay ogrendim hamile oldugumu,rabbim insallah isteyen herkese nasip eder.
Dilber63 Ben kulanmıstım canm 2yumurtam gelısmıstı bırı 21 bırı 18 olmustu bn catlatma ınesı de vuruldum ama tutmamıstı bu ayda ovulasyonla takıp etım adetım 2gun gecıktı bakalm hayırlısı ama doktor bana ınenın etkısı 2 3 ay devam eder demıstı
Kubrakocerrrr Dilber63 Umarım güzel haberleri alırız her ay bekleyip olmamasıda insanı yoruyo gerçekten
Kubrakocerrrr BaharSefvan Pko var canım ama evlendiğim ilk ay hamile kalmıştım 7 haftalıkken düştü maalesef şimdi ikinciyi düşünüyoruz ama klomen le olmadı
Rabia1213 Kubrakocerrrr bende de vardı ben kullandım 5 gün hemen büyümüş aşılama yapıldı şuan 8. Günüm bakalım hayırlısı umarım hamiş olursun sende en kısa zamanda hepimiz inşallah
Kubrakocerrrr BaharSefvan Daha önce de duydum ama denememiştim umarım deneyince bende faydasını görürüm