RabiaMm Arkadaşlar Bebeğin hareketi ne zaman pıt pıt şeklinde ne zaman normal hareketlerini hissederim ?? 16+4 olduk bugün çok sabırsızlanıyorum ❤️
yagmurtpl RabiaMm günaydın canım ben ilk pıt pıtları 19+6yken hissettim sonrasında da gittikçe güçlendi çok şükür 😍
yagmurtpl yagmurtpl şu a RabiaMm şu an 34.haftamızdayız,baya dısarıdan da belli oluyor, sesimize de tepki veriyor güzel kızımız 😍🙏
Melikebolat RabiaMm bende 16 da hissettim arka arkaya 2 defa pit pit etmisti basta gaz falan sandim ama ara ara tekrar edince anladim simdi 17+5 im halen ayni hissediyorum sanirim ileri dogru dahada guclenecek allahim herkeze tattirir insalah 🙏😍
Bebegiiim Kuzum bende senin gibiydim cok sabırsizlaniyordum ama kisiden kisiye degisiyo ben suan 20+3 haftaligm daha tam hissedemiyorm bile . Birseyler hissediyorm ama bebekmi baska biseymi bilemiyorum ilk cocuk olunca 😊 Ama senin daha cok erken
Sanane123 Mucizeemm nasıl hissettiniz ben damar atar gibi hissediyorum sizde öylemisiniz ben 17. Haftadan beri hissediyorum
RabiaMm yagmurtpl ay hadi inşaAllah 17 de filan hissettim diyenler var çok merak ediyorum, Eminim çok güzel bir duygudur❤️
Elwing6 18 im bende de bir sey yok bazen hic yasamadigim agrilar saplaniyor belime karnima falan icerde oynasiyo mu ki
Motherscup Ben 18de hissetmistim pıt pıt biseyler oluyordu icimde gaz sanmistim ama bikac kez tekrarlayınca bebegim oldugunu anladım ogün bu gün durmuyo yaramaz kızım😊devamlı tekmeler yiyorum😂
RabiaMm Melikebolat ben de sanki arada hissediyorum öyle pıt pıt ama ilk gebeliğim olduğu için emin de olamıyorum 😊
Merveliii RabiaMm 18 haftalıkken hissetmeye başladım küçük kıpırtılar şu an 20 haftalıgım çok az arttı kıpırtılar yani zaman geçtikçe hareketlerde farklılık oluyor biraz daha sabır canım az kaldı hissedersin 🤗🤗