Esradgc Kızlar 19 haftalık hamileyim gece uyurken doktor sol tarafına yat dedi ama sabah kalkınca her yerim ağrıyor ve geceleri çok huzursuz oluyorum bebeğimin üstüne yatıyormuşum gibi çok korkuyorum 😞sizde de oluyor mu böyle
Popmum Esradgc canım ben doktoruma sordum sürekli sola yatıyorum artık bacağım belim ağrıyor dedim. Saçmalama sağına da yat soluna da yat karnının üstüne yapmadığın sürece sıkıntı yok dedi. Eskiden annelerimiz sola mı yatıyormuş sadece dedi.
Haribo42 Esradgc bende 18 im’ben gece farketmeden hep’sagima dönüyorm alismisim eskiden sagima yatmaya malesef ama nasil hep sola yatiyosunuzkinztn insan dönüyo uyurken
Canimevladim Korkma canım birşey olmaz artık bayağı büyümüş bebeğin o yüzden sağ sol değiştirerek yatmaya çalış alışırsın ben 28 haftalık oldum ama halen zor geliyor bazen 😊
Secil45 37 haftalığım sola yatmaktan her yerim tutuluyor sürekli sol tarafa yatıyorum doktorumda sol tarafa yatmak bebek için daha iyi dedi zaten artık sağ tarafa yatamıyorum
Esradgc Haribo42 yatamıyorum ki işte uykuya solumda dalıyorum ama dayanamayıp sağıma dönüyorum sonra tekrar sola yatıyprum ama kemiklerim kırılmış gibi oluyor sabah bilmiyorum ama çok zor 😞
Esradgc Haribo42 😂😂😂allahın izniyle bi doğursak sağ salim başka birşey istemem artık katlanıcaz napalım minnoşlar için 🌸👼🏻