-Melek- Biz de tam 27 haftalığız bugün. Buraya kadar sorunsuz geldik çok şükür. Allah dünyanın en güzel duygusunu tattırıyor bize. Çok yakında da en güzel ve özel emanetini alacağız inşallah kucağımıza. Sağlıkla, kolaylıkla tam vaktinde gelsinler inşallah ☺️
Eelmasss 25+5 çok hareketli bir oğlum var gece gündüz temmuzun 10undan sonra bekleriz artık dedi doktorumuz
Simirna Hulyasamet ben de merak ediyorum bunu. Bende de aynısı oluyor çünkü 3 gündür. Bir yerde toplanıyor kasılıyor sanki. Orası yükseliyor böyle.
Cbellle Mom85 26+4 bizde oyleyız en cok gece problem yasıyorum sola yatmak gerekıyormus ya benım kızım nezaman sola yatsam dürtüyor sanki belliki rahatsız oluyor insan tereddütte kalıyor bısey mı yapıyorum acaba diye
Gunes05 27+0 olduk bugün. 4 kilo almışım. Karnım biraz cıktı görenler 3 aylık falan zannediyor. Oğluşum hareketli maşallah 😍 Son 3 ay kaldı hazırlıklar devam ediyor☺️ Birde çabuk yoruluyorum
Derin6565 AyEr aynen ilk hamilelikte biraz fazla alınıyo rabbim bebeyine sağlık versin ama dikkat et market eşyası ekmek tüketme sonra vermek sıkıntı oluyo