Zeytinusss 26+3 günlük olduk bugün 💙 bir haftadır resmen kalbimde ara ara sıkışma hissediyorim hatta şuan bile oluyor 🤔 acaba normal midir ve aynı şekilde aynı zamandır rahim icin de batma gibi bişey hissediyorum yanma vs bişey yok Ama.. ay sonu kontrolüm var doktora da söyleyeceğim ama var mı bu zamanlar da böyle şeyler yaşayan arkadaşlar?
Sevimgencer Zeytinusss 26 ya gırdım bende benımde ıkı gun once kalp sıkısmam basladı ve batma hep oluyor ama sanıyelık suruyor
Dilokyrgl Zeytinusss normal bence bizde 26. Haftaya girdik bebek yukarı çıkıyor ondan olduğunu düşünüyorum.ara sıra özellikle yatarken oluyor derin nefes alınca geçiyor benimki
Boossgrl Zeytinusss evet normal bir durum bebek büyüdükçe üst bölgeye baskı yapar nefes daralması çabuk nefea bitmesi ara ara kalp teklemesi ve altta da batma hissi gıdıklanma ve tekme hissi çok yaşarsınız büyüme kaynaklı
Zeytinusss Sevimgencer aynı şekilde canım ama benim.biraz sürüyor hatta acaba sutyen mı küçük geliyor sıkıştırıyor diye düşündüm gün boyu takmadım ama yine oldu 😔
Zeytinusss Dilokyrgl benim de ara ara oluyor çok uzun sürmeden geçiyor ama 🤔 insan.bi tedirgin olmuyor değil
Zeytinusss Boossgrl çok teşekkür ederim 🤗 yani ister istemez kafaya takmıştım ama azda olsa rahatladım