Lilininannesi Ebbruu benim 4üncü ayda başlayan bacak sızılarım vardi doktorum magnezyum vermişti. Doktorunuzla konuşup magnezyum alabilirsiniz, ama ben ramazan hurmasının faydalı olduğunu okumuştum o günden beri günde 2 3 adet yiyorum ve iyi geliyor fakat hurmanın erken doğuma sebep olduğunu düşenen çok insan var o yüzden eğer erken doğum riskiniz yoksa ve bu riski göze alıyorsanız hurma deneyebilirsiniz. 30 haftalık oldum uzun süredir tüketiyorum bana olumsuz bir etkisi olmadı ama siz yinede doktorunuza danışın tabii.
Ozgesvndk Ebbruu aşırı huzursuz bacak agrilarim başladığında sade soda içtim her gün düzenli canım ve geçti. Mide yanmama da iyi geldi ayrıca
Ebbruu Serrayy resmen uykuya gidemiyorum gündüz birşey yok gece yatağa yatınca uyumadan başlıyor bacaklarım çekiliyor gibi oluyor 😞
Serrayy Ebbruu sen bıde son zamanlarda gor canım felaket oluyor.. Gezerken sıkıntım yok yatmayı hıc sevmiyor hemen baslıyor agrılarr
Misskaynak Ebbruu bnde de cok var dönerken aşırı acıyor siyatikmiş bebek büyüdkçe sinirlere baskı yaptıgında oluyormuş
Zeynka Ebbruu Şu ara aşırı derecede kramplar giriyor ve gece uykumdan uyandırıyor. Düzenli uykum kalmadı yani. Sağlık ocağına gittiğimde bundan bahsedeceğim, sanırım vitamin yazıyorlarmış🤔
NimetDilmen Ebbruu 27 haftaliqim ve 2 qündür benimde var ama kasılma tarznda Ayaqımı uzattım qerilirken birden ayaqm kasıldı. Bide normal agrı oldu qece uyurken
Nora NimetDilmen Bende de oldu o kasilmadan sabah uyandığımda bacağımı kıpırdatamıyordumm sonra bana sade maden suyunu tavsiye ettiler gunde 1 tane içiyorum şuan iyi geldi mi bilmiyorum ama agri yok artık.. bende 27 haftalığım
Fatmakrt Ebbruu öncelikle doktorunuza magnezyum calsiyum yazdırın yanında hala tam olarak geçmeyebiliyor ben farmasinin at kestanesini kullanıyorum ağrılarım için gerçekten iyi geliyo belime bacaklarıma ayaklarıma kullanıyorum
Ebbruu Fatmakrt bende böbrek taşı var Demir Magnezyum taşımın ağrısını arttırıyor o yüzden kullanamıyorum canım belkide ağrılarım bu yüzden
EnginDenizim İlk hamileligimde 7.ayda basladi dogumdan 1 2 ay sonra bitti. 25haftalık hamileyim ilk haftalar tekrar basladi huzursuz bacak sendromu malesef gecelerim kabus agliyorum uykusuzluktan agridan evin icinde dönüyorum resmen. Sade soda ve magnezyum biraz rahatlatiyor sadece asla çözümü yok Allah yardimcimiz olsun
Ozderr Ebbruu huzursuz bacak sendromu😶 geceleri bacagımın arasına sert bi yastık koyuyorum o biraz hafifletiyor canım sende dene hiç olmaZsa sızıyı alıyor
Denizanne Ebbruu ben eşime masaj yaptırıyorum azıcık. Bi nebze de olsa etkiliyor ama geceleri ağlayasım geliyor bazen uyuyamayınca 😄
Ebbruu Denizanne bende yaptırıyorum anlık iyi geliyor adamda sabaha kadar yapamaz ki garibim:) ne çekti benden
Edayesilbas Ebbruu çalıştığım için arada oluyordu gece bir kez uyandığım ama bu gece iki saatte bir uyandırdı oturup ağladım acısına masaj falan fayda etmedi sonunda 30-40 sanıye soguk su tuttum o rahatlattı bir saat uykuyla işe gidiyorum şimdi 🤦🏼♀️
Fatmakrt Ebbruu geçmiş olsun canım çok zor ozamann sen en iyisi sütü yoğurdu baya arttır sürekli iç ilacın karşıladığını ordan alman gerek tabi ki ayakta durmak da yorar aralarda ayağını yüksek tutup uzatmaya çalış