Merhaba kızlar pzartesi günü sabah 11 de spinal sezeryanla Doğum yaptım şükürler olsun korktuğum veya korkuttukları kadar yoktu Hatta çok kolay geçti iğneyi vururkende hiç hissetmedim Doğum anındada hiç bir şey hissetmedim girmemle çıkmam bir oldu zaten topu topuna 10 dakika sürdü Doğumdan çıktıktan sonrada hiç ağrım olmadı kendim kalktım yürüdüm 2.gün biraz ağrılar oluyor ama çok şiddetli değil hırs yaptım kimseden yardım almadan yürüdüm şükürler olsun çok zorlanmadım gaz sancısı var o biraz sıkıntılı ağrım Yok ama gaz sancısı olduğu için ağrı yapıyordu bende gaz çıkarmadan taburcu etmiyorlar zaten çok şükür bir sıkıntı olmadan meleğimle taburcu olduk bugün 3.günümüz hafif ağrılarım var ama olucak okadar bıçak altına yatıyorsun sonuçta yürüdükçe ağrıların azalıyor zaten Rabbim bütün annelerin doğumunu kolay geçirmelerini nasip etsin size tavsiyem kimseyi dinlemeyin kendinizi neye hazırladıysanız ona doğru ilerleyin normal Doğum en sağlıklısı tabi ama ben korktuğum için spinal sezeryanı tercih ettim sezeryanıda çok kötülediler siz siz olun kimseyi dinlemeyin yavrunuzu kucağınıza sağlıklı almanız için dua edin sadece çünkü kucağınıza aldığınızda bütün ağrılarınız korkularınız düşünceleriniz bitiyor Rabbim isteyen herkese annelik duygusunu tatmayı nasip etsin annelik çok güzel bir duygu❤