Nagihans Kizlar merhabaaa kan sonucum en son persembe 410du bthcg 5 haftalik olmus oluyo suan benim hesaplamama gore yarin doktora gidicem ultrasonda gozukur mu acabaa en son 81ken gitmistim gozukmemisti cok erken binlere gelmesi lazim demisti ama bence gelmistir artik dimi yarin gorur muyum findigi🙈🙈
PnrG Nagihans benim ilk öğrendiğimde 439du ve doktor 2 3 haftalık birşey henüz demişti. Senin hesaplamanda bi yanlışlık olmasın canım 5 haftalık olması ilginç
Fidansvnccm Nagihans ilk gittigimde 40 gunluktu kese gozuktu ama kalp atisi icin8 haftalikken tekrar gitmistim.
Bilgeferhat Nagihans ben ilk öğrendiğimde değerim 1104 tü göremedi 2 gün sonda tekrar gittim 2000 lerdeydi göremedik keseyi 7000 lerdeyken değerim hem keseyi hem kalp atışını duyduk canım eğer göremezsen üzülme sıkıntı yapma diye yazayım dedim 😊
Nagihans PnrG son adet tarihime gore internetten hesapliyorum bu sekilde cikiyor 410 sonucu cikali dort gun oldu dha da artmistir belki simdiye
PnrG Nagihans ben keseyi 6 haftalıkken görmeye gittim göründü kalp atışıda 7 haftadan sonra gittim duydum. Biraz daha bekle istersen canım sende. Ama insan heycanlanıyor tabi sabredemiyor 😊
Nagihans Bilgeferhat 7000ler kac haftaya denk geliyo acaba doktorum bana da 5000lerde gel dedi ama dayanamadim iste😊 bundan once bi dusugum oldu onun 6.5 haftayken duymustum kalp atisini bununda duyarim insallah yarina
Hayat123 Nagihans heesaplamalarını betaya göre yapma cnm son adet tarihinin başlangıcına göre yap haftanı o sekilde takip et
Nagihans Peki kizlar bu degerleriniz yukselene kadar bekledinuz mi yoksa sizde benim gbi sabirsiz olup gittiniz mi acaba tek miyim ben onu bileyim bari😂
Hayat123 Nagihans tmm cnm bazı ultrasonların kalitesi farklı olunca gebelik haftasında oynama oluyor ama hiç sorun degil 6 7 haftanın ortalarında gittinmi garantiye almış olursun