Sengulkrgz Merve130112 benim.nadir midem yanar ama yandiginda hic bir sey fayda etmiyor gaviscon iciyorum...
DmtBrn Merve130112 gaviscon şişesiyle bitişik geziyorum.35. Hafta 4. Aydan beri devam ediyor mide yanması.yeşil elma iyi geliyor.yedikten sonra hemen uzanma dük oturur pozisyonda kal bi süre.
Mucizeemm Merve130112 soğuk süt , kabuğu soyulmuş elma , taze nane tanesi eğer bunlar da kesmiyorsa Gaviscon şurup
Sevdabrs Merve130112 dogal hicbirsey iyi gelmiyor doktoruma dayanamadigimi soyledim bana lansor diye ilac verdi cok sukur mide yanmam kalmadi:)) doktorunuza danisip ilac takviyesi isteyebilirsiniz
Pelin86 Evet bende ilaç kullaniyorum gaviskon falan hak getire yani 1tane ilaç aliyorum 3gun beni götürüyor sürekli kullanmamaya calişiyorum
Purelove Merve130112 benimkini hiç bişey geçirmiyor mide yanmasıyla alakalı ilaçları kullanamıyorum bulantı yapıyor kısaca çekiyorum buz gibi su buzlu dondurma içimi ferahlatıyor ve gece yatarken çift yastık bi nebze iyi geliyor 👍🏻 (35+4)
edanvrykr Merve130112 maden suyu, az ılımış süt ve sakız iyi gelecektir ilk aylar çok zorlayıcı oluyor mide yanması ve kaynaması rabbim kolaylık versin 🙏🏻
Ftmemne Merve130112 ben mayalı maya içeren hiç birşey tüketmiyorum. Çok rahatladım. Ekmek özellikle. Acayip mide yanmasına sebep oluyır. 1 gün yemeyin farkı varmı anlayacaksınız.
Kayra2307 Beni hiç bişey rahatlatmıyor ağlama boyutundaym günlerdir açım su bile yakarak inio sanki yemek borumdan 24 saatte neredeyse 1 şişe rennie şurup bitirdm diyebilirm 😑
Aylinannesi Merve130112 tek çözüm doğum 😬😂 çok çektim mide yanmasından naptıysam geçmedi gaviscon eh işte bi doğurdum suratımdaki lekeler mide yanmam filan hepsi geçti😂😂