FSCMK Sevdazeyneb 16 hafta net söyler canım bende 15+5 yarın gidicem kontröle Ama kişiye görede değişir
Seda5892 Sevdazeyneb özelde kesin olmamakla birlikte 12. Haftadan itibaren söylüyorlar ben 12. Haftada öğrendim
Mucizem00 Sevdazeyneb 12. haftada ikili teste girdim erkek dediler şu an 23. haftadayım değişmedi net olarak erkek 💕
Mucizeemm Sevdazeyneb 12. Haftada tahmin etti 16 haftada kesin dedi canım doktorum 32 haftalık olduk degismedihala
Tgbatem Bebeğin gösterirse 11 de dr unun makinası iyiyse öğrenebilirsiniz bizimki sakladı 21. Haftada detaylı testte netleşti öncesinde öğrenmek için 3 günde 1 dr a gittik inat ettik ama bebekte inat etti göstermedi kız erkek kız erkek kafa karıştırdı 😂
Seymanuratc Aslihanyapici 18+6 da oğlum olacağını öğrendim ☺️ Göstermiyosa kızdır diyolar tam kıza hazırlamışken kendimi oğlum olacağını öğrendim 🥰 bi daha ki gittiğinde öğrenirsin inşallah 🙏
Hacere 12 haftalıkken banada doktorum %70 erkek dedi, 17 haftadayım şuan kontrole gittim bebişim göstermedi kendini doktorumda emin olamadı 🤣 Salı günü çikolata yiyip tekrar gidicem umarım gösterir☺️
Sever Sevdazeyneb kişiye ve cinsiyete göre değişiyor benim ki erkek 13 haftada 2 li tarama da öğrendim 😌