Zemuda Askile tabiki de. Haşlanmış yumurta daha faydalı tabi ama omlet tarzı da olur. Dikkat etmeniz gereken nokta her yerinin iyice pişmiş olmasına dikkat etmek😇
Askile Insan haşlama dan bulanıyor çok severdim normalde ama iğrendim arada omlet şeklinde sade pisiriyorum ve hergün peynir yemek sartmi ya 🙂
Zemuda Askile yani bence kendinizi o kadar zorlamayın. Peynir, yumurta, süt bunlar hem size hem bebeğinize faydalı olan şeyler. Ama bi süre sonra bıkkınlık gelebiliyor. Ya da canım istemiyor. Onları yemiyorum. Başka şekilde takviye yapmaya çalışıyorum.
Askile Süt çocukken de ağzıma surmezdim smdide içmeye deniyorum kendimi lavaboda kusarken buluyorum peynir geçen yedim anında çıkardım domates salatalık bunlar sayesinde yiyebiliyorum bazı şeyleri yoğurt tüketiyorum süt yerine ev yapımı birde kızlar bu akşam bildiğiniz adet sancısı çektim sabaha kadar kasiklarim ağrıdı korktum dedim düşük falan mı kan falanda yok tabi şuan iyiyim ama su tüketiyorum ondan olablir mi
Bebegim acıbadem beslenme uzmanından dinlemiştim eğer ara sıra omlet yemek isteyen hamileler 1 yumurta + 1 yumurta beyazından tereyağlı yesin demişti