araskubra burda okurken hic gelmeyecek zannettigim gun geldi ve hala inanmakta gucluk cekiyorum yarin Allah izin verirse ilk bebegimi kucagima alicam dualarinizda bizede yer verir misiniz guzel anneler 🤗👐
blackeagle araskubra hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin rabbim canım sağlıcakla kavuşun inşallah tek bir nefeste kurtulun😊
denizanddefne araskubra Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım sezeryan mı sezeryansa nedeni nedir acaba kendi isteğiniz mi ? Ay gerçekten ben de bu günleri hayal ediyorum çok heyecanlı ☺️
25agustos araskubra yarın peygamper efndimzin doğduğu gün pazartesi 😇 hayırla sağlıkla bereketle gelsin minik 😊
pnarkmrc araskubra Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah doğumun kolay geçer canım 💕💕
ikinciprensimgeliyor Ay canim saglikla al kucagina insallah sende bebisin de saglikla cikarsiniz darisi bizlere insallah🙏🤗
araskubra denizanddefne sezeryan canim 39. haftaya geldik plesentanin ucu asagida kanamaya sebep olur diye sezeryana karar verdi doktorum bende kabul ettim kan cok onemli malum bu arada tesekkur ederim canim sagol :)