Mehlikan1 Kızlar sırt üstü yatarken vajinadan istem dışı gaz çıkıyor gibi ses geliyor ve seslice inanılmaz utanıyorum vajinadan gaz çıkıyoe eşim duymasın diye sizdede varmı böylesi bir durum şimdiden teşekkür ederim kusuruma bakmayın dalga geçmeyin 😳rica ediyorum
TatlisBirAnne Mehlikan1 Benim de hamilelikten önce oluyordu. Hamileyken arada bir oluyor. Ses çıkmıyor ama hava çıkıyormuş hissi var veya da baloncuk patlıyormuş gibi.
25agustos Mehlikan1 ilk defa duyuyorum böyle bişey neden oluyor ki acaba. Eşinden niye utanıyorsun ki başka şeyler de olabilir çok doğal yani 😊
Marziye Mehlikan1 benimde oluyo hamlelikten oncede sonrada ozellille iliski sonrasi ama gaz degilde hava gibi
Mehlikan1 TatlisBirAnne canım hamilelikten önce oluyordu ama yatarken suan olması beni şaşırtıyor utanıyorum
Bskrh Ayy evet canım ya bende de oluyodu hamile kalmadan ilişkiden sonra çok utanç verici gerçekten 😂 hamileykende oldu bi kaç kere
Elif7781 Mehlikan1 4 senelik evliyim 2 ci ye hamileyim geçen gün ilk defa Benimde oldu 🤦🏻♀️ Cok ilginç bisi hava çıkıyor ve kesinlikle tutamıyorum baya da uzun çıktı yanı 😂
Nebahathumeyra İlişki sonrasında ya da uzun süre düz yatarsam oluyor bende de anlam veremediğim bir durum. Hele ilişkiden sonra eşim alıştı artık biliyorum gaz çıkarma değil bu diyor 🙈🙈 ben eşler arasında böyle rahatlıkların olmaması gerektiğini düşünenlerdenim çünkü eşimde biliyor😊😊 ama bu engel olunacak bişey değil kendiliğinden oluyor 😊