ikinciprensimgeliyor Kizlar afedersiniz vajinamin delik bolgesinde asagida yani perine bolgesinde kan toplanmasi gibi bise cikmis.internete baktim vajinal varis diye geciyor.basina boyle bise gelen varmi?cok korktum.iltihapli sivilce gibi ama kan toplanmasi yani.
[silindi] ikinciprensimgeliyor varis olsaydı o kadar sık sancı gelirdiki kasılma yaşardın ki her dk doğum yapıyormuşcasına vajina varisi çok ağrışı bir süreç ki inşallah o değildir kıl dönmesi vb bir şeydir belki hemen doktorunuza danışın
ikinciprensimgeliyor Sengulkrgz ilk defa basima boyle bise geldigi icin basina boyle bise gelen varsa ogrenmek istemistim canim.onerin icin tesekkur ederim.
Sengulkrgz Yok tabikide illaki birileri cikar bir sey der ama en saglikli bilgiyi doktordan alabilirsin...Onemli bir konu burada bosa vakit harcarsin anlaminda soylemistim....Muhakak doktora gorun canim umarim tehlikeli durum degildir ikinciprensimgeliyor
SelmAkqun Bende de waris war canım ama rahim içinde.. dışında olan bi kac kişi yazmıştı tedawiyle qecebiliomuş dışarda olduqunda qaliba ama malesef icerde olunca tedawisi yokmus doktorum bana öle demisti.. qne de bi doktora qörün aqrı yapıo ilac flan werip rahatlatr belki ilerlemeden bi tedawi uyqular
ikinciprensimgeliyor SelmAkqun Normal dogum dusunuyodum sanirim engelmis bu durum kesi uygulanirsa durdurulamayan kanamaya sebep olabiliyomus cok uzukdum ya birdi iki oldu
ikinciprensimgeliyor Sengulkrgz Doktorum erkek canim cok utaniyorm.cunku karnim buyuyunce asagilari goremiyorum tuy yonunden.ay cok zor ya bu islwr.hayirlisiyla bi dogursaydik.
SelmAkqun ikinciprensimgeliyor öyleyse cok üzüldüm ya ama qne de doktorla qörüşmekte fayda war en doqru bilqiyi o werir sana
[silindi] ikinciprensimgeliyor doktorlar senin şeyinden en az bin tane görmüşlerdir ha ben rahat değilim diyorsun belki ama alttan muayene gibi düşün doktorda kılına tüyüne takmıyor çünkü rahim onlar için el ayak bacak kadar sıradan
ikinciprensimgeliyor Umaymoms bebek oraya baski yapiyormus bu da toplar damari sisirriyomus canim vajinada varise neden oluyomus
ikinciprensimgeliyor [silindi] canim bu normal bacak varisi gibi degil.kan toplanmis sivilce gibi.ilski esnasinda aci veriyor.baya bildigin vajinanin bitimi perine bolgesinde.insallah baska bise degildir
ikinciprensimgeliyor [silindi] canim ya gobegim cok buyudugu icin jiletle zar zor aldigim icin altlarda kalmis olabilir kil tuy doktorun gormesinden utaniyorum ama mecbur gostericem artik
[silindi] ikinciprensimgeliyor utanma boşver canım 😍 Hiç bir şey senden ve bebişten daha önemli değil😍