Ahad kızlar merhabalar hepinizi hayırlı akşamlar 30 haftalık gebeyim fakat gebeliğimden önce yani bekarken bile hep ağdaya giderdim dr.um hiçbişkelde göbeğine ve alt genital bölgeme ağda yapmama izin vermedi neden diye sordum kendileri dedilerki ağda hızlı bi şekilde çekildiği için herhangi bişey olma olasılığı olabilir dedi bende kızlar çok zor yapıyom temizliğimi bana yardımcı olurmusunuz hani nasıl yapim hangi yolla bana önereceğiniz bişey varmı ve en önemlisi benim gibi bu durumda olanda varsa bana burdan yazın lütfen cevaplarınızı bekliyom arkadaşlar😔😔
payidar Ahad 35. Haftaya gireceğim. Ağda mevzusunu doktora sormak hiç aklıma gelmemişti. Temizliğim tüm vucut ağda olarak yapıyorum her ay düzenli gidiyorum bi sorun yaşamadım 🙄
Atlarlayasayan Ahad erken dıpum riskin mi var neden öyle birley dedi ki? Ben 2. Ye hamileyim hep ağda yaptım ğstelik kendim yapıyorum 28 haftalığım
Mucizeemm Ahad 32+1 haftalığız hep ağdaya gittim önceden de gittiğim gibi hatta daha bugün gittim bi sorun yaşamadım şimdiye kadar doktora da sormadım hic bu soruyu acaba erken doğum riskin falan var da kasılma ihtimaline karşımı yasak dedi doktorun
payidar Ahad başka türlü zaten yapamazdım jilet tam bir kabus ağdayla en fazla 10 dakikada halloluyor bence doktorunuza tekrar danısın. Ben bi zararını görmedim yani 🙏🏻
Ahad payidar vallah canım aynen olmuyo ya tekrar bi sormayı denim bence ya makinayla alıyom hepinizden çokça özür dilerim affınıza sığınarak ama sormak istedim yine 😔😔😔
Gulsen032 Ahad canım belki ağdada kendini kasarsın falan diye demiştir mesela ben çok kasıyorum sıkıyorum yani çocuk çıkıcak gibi oluyo😃o yüzden ben bıraktım mesela ağdayı
senayck Ahad yardımcı olacak bir fikrim yok ama 37 haftaligim baştan beri ağda yaptırıyorum bi sıkıntı yaşamadım
anapanda12 Siz ağda diyince ben korkuyorum ve kasılıyorum hiç yapmadım yapamam jilet tercihim genelde