AtikeHasan 34+6 günlük hamileyim bi kaç gündür karnım çok şişti gerildi oğluş hareket ettikçe canım acıyor geriliyor kasıklarda da ara da hafif ağrı ve sızlama oluyor böyle bir durum yaşayan oldu mu???
Secil45 AtikeHasan çok normal canım büyüdükte bebek hareket yeri kısıtlanıyor 37 haftalığım gerildikçe geriliyo kasıklarıma ağrı yapıyo çok
Sedef-345 AtikeHasan 27+3 olduk bizde göbeğimde gerilme var benimde. Sağ tarafımda takılıyor bebek ama rahatsız oluyorum 😢 napıcaz biz
Ela11 AtikeHasan ben 38 haftalığım gerilen çatlayan yerler kaşınıyor birde kasindikca canım yanıyor hareket ettikçe canım acıyor son günlerim artık ama zorluyor iyice
AtikeHasan Elif78 Doktorunuza sordunuz mu hiç benim kontrolüm haftaya drm bu hafta izinli zaten acile gitmeye de korkuyorum alttan muayene yapıyorlar diye.
AtikeHasan Acile gitmeye de korkuyorum açıkçası alttan muayene ediyorlarmış erken doğume neden olabiliyormuş diye duydum
Elif78 AtikeHasan hamileliğin ilk zamanlarında sormuştum bi zararı varmi diye zararı yok demisti canim