DilanAtabey Fatma48 inş hamişsindr canm Rabbim herkesn qnlüne qöre versn🙏normalde adet ne zman olman qerekiyo
Fatma48 DilanAtabey aynen az kaldı canım beklicem ve test yapıcam o kadar hissediyorum. Ve istiyorum. Buraya girmeyeyim diyorum ama elimde değil... 😄
Minik_Hanim Tudi öyle bjsey yokmuş gibi farzedip rutin hayatiniza devam edin.. böyle kafaya takınca regli olacaksanız da gelmez.. Allah hayırlısını versin..
Tudi Minik_Hanim normal hayata devam ediyodum canim takii yerlesme kani gelince suphelendim yoksa bende adet geciktikten sonra test yapmayi dusunuyordum ama dayanamadim iste 🙈🙃
Selam12 Tudi Tudi merhaba bende ayni durumdayım adetime dünle beraber 6 gün varken kan testi yaptım 0.2 negatif çıktı şuan adetimin gecikmesini bekliyorum umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ya Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla
Tudi Selam12 insallah rabbim sana da banada isteyen herkese versin Ben oncesinde korunuyordum 2 aydir korunmuyorum Gecen ayda boyle belirti yasadim ama yerlesme kanamasi yasamadim onda adet oldum Bu ay umitliyim diye dusunuyorum 🙄
Selam12 Peri_peri merhaba belirti olarak ne yaşadınız acaba bende 6 gün varken kan verdim dayanamayıp çıkmadı sizce yüksekir mi klomen kullandım bu ay birde doktorum her iki taraftada yumurtan var dedi
Peri_peri Selam12 halsizlik oldu sürekli üşütmüşüm gibi alt katında ağrım vardı normalde bu gibi sıkıntılarım olmaz di gerginlik vardı en çokta alt karin agrisi kasik agrilarim supheye düşürdü kan verdim negatif evde test yaptım negatif ama hissetmiştim çamaşır suyunu yapım dedim pozitif sonuç aldım 🤣 bur kac gün sonrada adetinde gecikmesiyle beraber hamile olduğumu öğrendim
Tudi Fatma48 ayyy yapmaya korkar oldumm onden sen yap senin ki pozitif olsun bakarsin bi gaza gelirim tekrarr yaparimm canim 🙈🙈🙈
Kumru82 Tudi bakalım az kaldı canım 21 nisan göğüslerim karıncalanıyor daha önceki düşüğümdede böle 10 gün önce şişmişti hakkımızda hayırlısı rabbim bizimde elimizi boş birakmasn
Tudi Peri_peri bugun seninn o dedigi camasir suyu testini deneyim dedim sen salladikcami kopurdu yoksa damlatir damlatmazmi oldu Benim hafif salladim oyle kopurdu ama geri pıstı 🤔
Selam12 Peri_peri çamaşır suyu nasıl yapılıyor ya ben dün kan verdim negatif 6 gün vardı ama hala umudum var içimden bir ses var diyor kabızlık kaşık ağrısı bel sırt ağrısı sürekli açlık var ve birde doktor kontrolüne gittim geçtiğimiz ay klomen aldım olsun istiyorum artık hayırlısıyla 🙏