Tudi Nur08 karninin ustune yatinca agri oluyomuydu benim cok degisik bi agri varda bide ben sancili oluyorum diye parol ictim iyimi 😒 Yaa valla gidip test yaptircan illa hee 🙈🙈
Busrabora Tudi üste görme adet gibi olmaz bir kaç gün sürer sadece canım bence umutlanma senın için en hayırlı zaman ne zamansa rabbım o zaman nasip edecektir🙏🏻🙏🏻
Tudi Busrabora yok canim umutlandigimdan degil testte pozitif gorurken bide yerlesme kanamasi olunca adet olacagim aklima gelmezdi yani belirtilerden dolayi sok yasiyorum acikcasi 😉😑
Tudi Edayslm ayyy ne guzel 2nci haberide aldik saglikla sihhatlrme kucagina alirsin insallah 😍😍😍🤗🤗 Cok sevindim senin adina canimm yaa 😙 Darisi bana insallah 🙈
Kumru82 Edayslm maşallah tebrikler canım bende öyle yapıcam 🤲🏻🤲🏻Çok çok sevindim Allah isteyen herkese içinde bizede nasip etsin
Dileqim Edayslm kesin gebesin 2 gun sonra yukselmesi lazim en az 2 katina cikmasi ☺️ saglik ocaklari ucretsiz kan testi yapiyolar.
Edayslm Kumru82 amin cnm inş yine haberleşelim 23 nisanda gidiyim bide kana doktora mayıs bası düşünüyorum
Edayslm Dileqim yaa demi saglık ocagına gideyim en iyisi özellere kan testine para dayanmıyor mayıs basıda doktor
Dileqim Edayslm evet canim oyle yap.Gerek yok ozel hastaneye...onumuzdeki haftada hemen git doktora ihmal etme ve folik asit basla hemen eczaneden al hemen bitane.
DemetDigesu Tudi benım 6 gun kala cıkmıstı erken testle canım olsaydı cıkardı dıye dusunuyorum adetlerın duzenlıyse