Gizemuhsinn Selam 👋🏽 Yeni öğrendiğim bir bilgiyi sizlere paylaşmak istedim kızlar özel hastanede Doğum yapacak anneler inşallah ihtiyacımız olmaz ama yeni doğan yoğun bakımı masraflarını kuvöz bakımını ne kadar kalırsa kalsın SGK karşılıyor. Bu hakkımızdan haberdar olmadığımız için ağır faturalar ödüyoruz. Bilginiz olsun. Ve eğer para ödediyseniz hastaneye itirazda bulunup dosyanızla birlikte SGK ya başvurabilirsiniz
Nursemomm Gizemuhsinn evet canm ama üç gün içerisinde bebeğin kimliğinin çıkmasını şart koşuyolar böylelikle devlet karşılıyor
Prettymom Gizemuhsinn benim akrabam Zekai tahir de yer olmadığı için liv hospital de kaldı... ve ikiz bebek için 10 bin tl ücret çıkardılar bi de belki devletten aldılar gözlerine dizlerine dursun
brldmr Gizemuhsinn bu konuda soyle bişey yapıyor ozel hastaneler. yogun bakım ucretsiz ama cocuk servisinde bakım ücretli. yani durumu o kadar kotu değil servise cıkaralım derlerse orda sormak lazım ücretsiz mi diye
Nurysf Özelde doğum yapmaya gerek yok ben devlette doğum yaptım ve bebeğim erken doğduğu için yoğun bakıma alındı. Uygun hastane özelde boştu ve oraya sevk ettiler. Ama servis bakımı değil sadece yenidoğan yoğun bakım üniteleri ücretsiz
Cerenora Sgk anlaşması olan özel hastane ücretsiz. 1 ay kaldık özelde. Hatta şunu söyliyim ilk eop 28. günde yapılıyor. eğer rop yoğun bakımda yapıdıysa sonra aynı hastanede ücretsiz yaptırabilirsiniz. çünkü rop a 1 kere para veriliyor diğerleri kontrol oluyor. onu da devlet ödeniş oluyor. Biz 1 ay kaldık öyle yaptırdık.