Rknvlkn Elikkk ben mobilya beşik aldım geldi kurduk gayet güzel kullanışlı parçaları herşeyi eksiksizdi
meeese Elikkk güvenilir site ama kurulum dahil değil ya çok zor kurulum yapmak. N11 Buggi bebeden sadece dolap aldık güzel kaliteliydi ama kurana kadar canımız çıktı. Bunu da göz önünde bulundurun
Yaprakkm Elikkk ben dolabını aldım gayet uygundu ve güzel ben memnunum ama internet sitesinden almadk mağazasından almıştık
Serays Elikkk ben bir ara 4 kapılı dolap aldım kurulumda kapağın biri oturmadı ve çizikti değişiriz dediler gidiş o gidiş çok dandik çıktı dolap
BeKbra https://www.tekzen.com.tr/garaj-home-melina-buyuyen-besik-yatak-uyku-seti-kombini-tacli-pembe-2716523 15 gün önce indirimle 559₺ aldık. Çekmecelerde hafif kayma var. Uyku setiyle gelen yastık yastıktan başka herşeye benziyordu. Bakalım parça değişim için Müşteri hizmetlerinden dönüş yapmalarını bekliyoruz. Yine de fiyatına göre biz beğendik.
Elikkk BeKbra anladım bakalım son aya bırakıcam beşik veya bebek odasını oda alamazsam park yatak alcam
nilipek Elikkk 150 liralık komodin için 120 lira montaj ücreti istediler. Çok az çeşit var ben tercih etmiyorum