Deletedmom0036 Kızlar bu bhcg yumurtlamadan kaç gün sonra kesin yükseliyor Bn 9. Gn test yaptım 0.100 yükselmez herhalde en azında 1-2 gibi bir değer çıksaydı umutlanayım derdim de siz ne diyorsunuz 🙄
GulsahMulayim Deletedmom0036 canım adete en az 3 gün kala beta baktır. Daha erken baktırdın mı hayal kırıklığı yaşayabilirsin. 2-3 gün kala Bile Tam sonuç vermeyebilir geç döllenme v.s olur. Adet gününü bekleyemezsen bile 2-3 gün kala yaptır.
Eylul0212 Deletedmom0036 sana bir hamile olarak en kesin hamilelik şüphesini söyleyim mi böyle kolunu kaldiramicak kadar halsiz olursun
Deletedmom0036 Mom_O GulsahMulayim espalp kızlar adet günümde yaptırdım. Ben geç yumurtluyorum. Doktor takip ediyor yumurtlamam un 9.günü adet günümdü
GulsahMulayim Deletedmom0036 Haa tamam şimdi anladımm. Valla canım birkaç gün daha bekle belki geç yumurtladığn içim geç döllenme falan da olabilir. Adet olmadıysan bir kaç gün daha sabret , tekrar yap
espalp Deletedmom0036 ben yanlış anlamışım kusuruma bakma 🙏🏻 Doktor ne zaman bhcg yaptırmanı önerdi canım