meeese Yademine 38+3 teyim lierac kullandım ve hiç çatlamadım.mustela hakkında bilgim Yok. Ama benim annemde de çatlak Yok genetik bence biraz 😂 genetik bile olsa tedbiri elden bırakmamak lazım.
istkizannesi ikimelekannesi___ internetten aldım trendyoldan. Şu an o kadara bulur muyum bilmiyorum. Bide böyle şeyler asla eczaneden alınmaz. İki üç katı😞
kartanesi_63 Yademine çatlaklarım vardı onun için almıştım fakat kullandığım halde artmaya devam etti sebebini bilemiyorum. Normalde çoğu eczaneler de en iyi çatlak kremi olarak önerdiler bana belkide benim bünyemle alakalı bilemiyorum etki göremedim gerçekten..
Nama Yademine hiçbirine gerek yok en güzeli doğal olan şeyleri kullanmak gerçi çaylayacağın varsa çatlarsın ama 😊ben dalin bebek yağı ve hindistan cevizi yağı kullanıyorum soğuk sıkım olanından
peperutka Zeynep98 Bence onunla ilgili degil 39.haftama geldim liearaci da zateb hafta da bir kullaniyordum gecen hafta hic kullanmamisim.Hic catlagim yok.Bence ciltle alakali birsey.Bol bol su tüketiyorum cildim kuru degil catlamamayi buna bagliyorum
Zeynep98 peperutka Bebegimbenim biraz da genetik sanırım evet kimisi hiç krem kullanmıyo yok diycek kadar az oluyo çatlağı 🤔yapısal olduğunu düşünüyorum bende
Bebegimbenim Zeynep98 canım doktorum ne krem kullanırsan kullan çatlayacağın varsa çatlarsın demişti mustela kullanıyordum 37 haftada çatlamaya başladım
dishonest istkizannesi son iki haftadır canımın derdine düştüm bıraktım nemlendirmeyi. Hemen çatladı son gün bile çatlayan var. Yazık o kadar masraf edip emek etmişsiniz boşa gitmesin.
ikimelekannesi___ istkizannesi bilmiyordum ki bende canım internetten 95 tl ye gördüm bende alsam aynı etkiyi görür muyum acaba sahte falan değildir dime ondan korkuyorum onun için sen 87 deyince şaşırdım sorum dedim sen faydasını gördün mü
istkizannesi ikimelekannesi___ canım ben her şeyimi trendyoldan,genel olarak internetten alıyorum. Kutusunda barkodlu geliyor. Ayakkabılarımı bile orijinal parası ödeyerek trendyoldan alıyorum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Çok da memnunum lieractan
istkizannesi dishonest acaba doğal hindistan cevizi yağıyla falan idare edemez miyim😞 çok sağol bu arada🙏🏼
dishonest istkizannesi ben bioil kullanıyırdum. Ama şimdiki aklım olsa lierac la devam ederdim. Karar sizin tabi.